Title of a News Article

Dalgeçler tamam Güzergahlar değişiyor.

.

Dalgeçler tamam Güzergahlar değişiyor.
banner206

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Caddesi ve Necip Fazıl Kısakürek Caddesinde iki adet dalgeçin yapım çalışmalarını başlatıyor.

 

Trafiği rahatlatmak için yapılacak olan Yeni dalgeçlerin (Köprülü Kavşakların)  yapım çalışmaları öncesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından araç ve otobüslerin yeni yol güzergahlarında düzenlemeye gidildi.

Pazar gününden itibaren başlayacak olan ve trafik akışından vatandaşların rahatsız olmaması için yapılan güzergah düzenlemeleri ve hazırlık çalışmaları şöyle;

 

Otobüsler İçin Yeni Güzergah  (36, 61, 71, 75 no'lu hatlar):

 

Toki-Esentepe arasında hizmet veren 36 No'lu toplu taşıma hat ile Esentepe-İmamkeskin arasında hizmet veren 61 No'lu toplu taşıma hattı Esentepe Mahallesinde gidiş güzergahları değişmezken, dönüş güzergahında Abdülkadir Karahan Caddesine (Öğretmenevi Güzergahı) girmeden, Necip Fazıl Kısakürek Caddesinden Necmettin Cevheri Bulvarı'na bağlanacak.

 

Güzelşehir-Toplama Merkezi arasında hizmet veren 71 No'lu toplu taşıma hattı ile Karaköprü Yamaç Evleri-Toplama Merkezi arasında hizmet veren 75 No'lu toplu taşıma hattı, Karaköprü istikametine gidişlerinde güzergahları değişmezken, dönüş güzergahında Refahiye Mahallesine girmeden Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinden istikametlerine devam edecektir.

 

Araçlar İçin Yeni Güzergah:

 

Haliliye İlçesi Necmettin Cevheri Bulvarı üzerinde yapılacak olan Emniyet ve NFK Dalgeç projelerinden dolayı Abide Kavşağı ile Çevikkuvvet Kavşağı arasında çalışmalar yapılacak ve bu durum yol aksı ile araçların trafik akışında bazı değişikliklere sebep olacaktır. Dalgeç Projeleri için öncelikle Tugay Alanının bulunduğu batı tarafından çalışmalar başlayacak olup, trafik DSİ tarafından 2 gidiş 2 geliş şerit olarak sağlanacaktır.

Yapılacak geçici düzenlemede Öğretmenevinin bulunduğu Abdülkadir Karahan Caddesi-Diyarbakır yoluna çıkış bağlantısı kapatılacak olup, kavşaktaki sinyalizasyon sistemi de kaldırılacak.

 

Öte yandan Çevikkuvvet-Abide arasında merkeze geliş yönünde bulunan otobüs durak noktaları değiştirecek olan düzenlemeyle, Haliliye Belediyesi  yeni çıkış kapısı önü, Abdülkadir Karahan Caddesi ve M. Akif Ersoy Caddesi kolay ulaşılabilen toplam 3 noktada geçici otobüs durakları yapılacak.

 

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2016, 15:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195