Title of a News Article

Defalarca yıkıldı, bir kez daha onarılıyor...

Başkan Atilla, Eylemcilerin Yaktığı Park Ve Semt Pazarını Ziyaret Etti

Defalarca yıkıldı, bir kez daha onarılıyor...
banner206


Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Musa Anter Parkı bir kez daha onarılıyor. PKK'lı eylemciler tarafından sık sık tahrip edilen park yeniden vatandaşın kullanımına sunulacağı müjdesi verildi. 
Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, PKK/HDP'li eylemciler tarafından yakılan semt pazarı ve tahrip edilen Musa Anter parkında incelemelerde bulundu.

Defalarca eylem bahanesiyle halkın istifade ettiği semt pazarı ve dinlenme alanı olarak kullandığı parkı yakan eylemciler semt pazarı ve Musa Anter parkına büyük çapta zarar verdiler.

 

Semt pazarının bekçi binasını yakan eylemciler, tuvaletlerini de tahrip ederek kullanılmaz hale getirdiler. Semt pazarının hemen bitişiğinde bulunan Musa Anter parkı da semt pazarından farksız durumda. Mahalle parkında başta çocuk oyun alanı olmak üzere, banklar, çöp kutuları, park havuzu ve elektronik malzemeleri, aydınlatma direkleri tahrip ettiler. Bununla da yetinmeyen eylemciler canlı palmiye ağaçlarını da yakmaya çalıştılar.

 

PKK/HDP'li eylemcilerin tahrip ettiği semt pazarı ve mahalle parkını gezen Başkan Atilla, bunu yapanların insanlıktan nasibini almamış kişiler olduğunu söyledi. Halkın ortak kullanım alanlarına zarar vermenin hiç bir şekilde kabul edilemez olduğunu ifade eden Atilla, "Vatandaşın gelip istifade ettiği semt pazarı ve mahalle parkını imha etmek insafsızlıktır, vicdansızlıktır. Bunu yapanlar halkın selametini istemeyenlerdir. Halkın malına, ortak kullanım alanlarına zarar verenler bu halkı yönetemezler." dedi.

Verilen zararın milyarlarca lirayı aştığını aktaran Başkan Atilla, "Bu alanlara zarar verenler halkımızın düşmanlarıdır. Bunlar bizden olamazlar. Bizler de onlardan değiliz. Çünkü halka zarar verenler, halka düşmanlık edenler, halkın malını yakanlar halkın dostu değil düşmanıdır." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195