Title of a News Article

Demirkol Caminin açılışını yaptı...

Demirkol Caminin açılışını yaptı...
banner206
 Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Devteşti Mahallesinde Haliliye Belediyesi'nin destekleriyle yapımı tamamlanan Bilal-i Habeşi Caminin açılışına katıldı. Başkan Demirkol, "İnsanlarımızın huzurlu ve mutlu olması için manevi inançla, değerlerle yetişmeleri bizim en büyük hedefimizdir" dedi.

Haliliye Belediyesi'nin destekleriyle yapımı tamamlanan Devteşti Mahallesindeki Bilal-i Habeşi Caminin açılışı bugün kılınan Cuma Namazı ile yapıldı. Caminin açılışına Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ve vatandaşlar katıldı. Açılıştan sonra namazını bölge halkıyla birlikte kılan Başkan Demirkol, namaz sonrasında ise mahalle sakinleriyle sohbet etti. Caminin yapılması için arsa bağışında bulunan Hasan Erkuş, desteklerinden dolayı da Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

İbadete açılan caminin hayırlı olması dileğinde bulunan Başkan Demirkol, "Yeni caminin ibadete açılmasına tanık olduk. Bu caminin ibadete açılmasında arsa sahibi Hasan Erkuş, arsayı cami yapılmak üzere bağışladı. Bu kapsamda çeşitli yardımlar ve destekler oldu. Bizde Haliliye Belediyesi olarak caminin inşaatında, bitimine kadar kendilerinin yanında olduk. Şanlıurfa- Viranşehir karayolunda da Haliliye Belediyesi olarak bir cami yapmaktayız. İnşallah bu caminin de açılışının yakın zamanda ibadete açacağız" dedi.

İlçe Müftüsü İbrahim Halil Okulu ise ibadethanelere verdiği desteklerden dolayı Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür ettiklerini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2019, 16:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195