Title of a News Article

Ekinci yeni Bakan'dan ne istedi?

Ekinci yeni Bakan'dan ne istedi?
banner206
 Şanlıurfa merkez Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, ilçenin en önemli sorunlarını yeni Bakan Murat Kurum'a aktardı. 
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Meclis idare amiri Halil Özcan ile birlikte Çevre ve Şehirçilik Bakanı Murat Kurum'u makamında ziyaret eden Eyyübiye Belediye başkanı Ekinci , yapılan görüşme ile ilgili olarak kısa bir açıklama yaptı. Ekinci açıklamasında şunları ifade etti ' TBMM İdare Amiri Şanlıurfa Milletvekilimiz Halil Özcan bey ile beraber Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum beyi ziyaret ederek Akabe TOKİ’nin Güneykent Projesi ve Kentsel Dönüşüm için belediyemize tahsis edilen Rezerv Alan ile ilgili hususları ilettik, BAkan beye yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederim, yeni görevlerinde de kendilerine başarılar dilerim'dedi.

Çevre ve şehirçilik Bakanı Murat Kurum ise, Ak
 Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin ziyaretleriden dolayı memnuniyetini dile getirirken, Başkan Ekinci'nin talep ettiği bazı projelerle ilgili yetkili birimlere talimat verdiklerini ifade etti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2018, 17:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195