Title of a News Article

Ersoy Urfa'da...

Ersoy Urfa'da...
banner206
 Turizm Bakanı Mehmet Ersoy Şanlıurfa'ya geldi. GAP turuna çıkan Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, bugün Mardin'den Helikopter ile Şanlıurfa'ya geçti. 
Bakan ersoy, Şanlıurfa'da Arkeoloji müzesini gezdikten sonra Göbeklitepe'ye geçecek.
Turizm ve Kültür Bakanı Mehmet Ersoy' Vali Abdullah Erin, Ak Parti Miletvekili Mehmet Ali Cevheri, Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız, BŞB Nihat Çiftçi, Emniyet Müdürü Veysel Tipioglu, Jandarma il Komutanı Albay Eyüp Sabri Kirişçi ile birlikte bazı Bürokratlar eşlik etti.

Şanlıurfa ve müze ile ilgili tanıtımları izleyen Bakan Ersoy, daha sonra beraberinde heyetle birlikte Mozaik Müzesi'ni ziyaret ederek bilgi aldı. Müze ziyaretinin ardından 12 bin yıllık tarihi ile dikkat çeken Göbeklitepe'ye geçen Bakan Ersoy, 4 ili kapsayan yeni bir turizm programı hazırladıklarını belirtti. Bakan Ersoy, Göbeklitepe'nin buna sebep olan en önemli noktalardan biri olduğunu belirterek, "Diyarbakır, Mardin, Urfa ve Gaziantep, bu dörtlü mekanizma içerisinde buraya yeni bir turizm tanıtım programı hazırlıyoruz. Göbeklitepe de buna sebep olan en önemli noktalardan biri. Bu dörtlünün yarattığı sinerji ile buraya yeni bir turizm hareketinin başlayacağını düşünüyoruz. Turizm yatırımcılarının da dikkatini çekeceğini düşünüyoruz. Biz zaten bakanlık olarak yatırım ve planlara öncü olacağız. Geleceği çok açık bir bölge olarak görüyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2018, 15:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195