Title of a News Article

Her kesimden insan akın ediyor...

Her kesimden insan akın ediyor...
banner206

Urfa'da  bayram alışverişi çarşı ve pazarlara canlılık getirdi. Esnaf, bayrama özel kampanya ve indirimler yaptı. Ekonomik kriz yaşayan herkesimden Şanlıurfalı AVM'lerden daha ucuz olan çarşı esnafından alış verişi tercih ediyor.

Urfa'da hazır giyimle başlayan bayram alışverişi,  şeker, çikolata, kahve, lokum, kuru yemiş ve kolonya gibi ikramlık ürünlerle üst seviyeye ulaştı. 

Haşimiye, akarbaşı, yıldız meydanı,  Ramazan Bayramı alışverişi sebebiyle yoğun günlerin yaşıyor. Çocuklarına bayramlık, misafirlerine şeker ya da çikolata ikram etmek isteyenler kesesine uygun tezgah arıyor. Fiyatları kontrol eden vatandaşlar, ihtiyacı olan ürünü aldıktan sonra evinin yolunu tutuyor.

Giysi, ayakkabı, hediyelik eşya, çikolata, şeker, lokum, kolonya, kahve ve kuruyemiş gibi ikramlık ürünler satan tezgahlardaki fiyat çeşitliliği halkın ilgisini arttırdı. Çarşıdaki hareketlilik, esnafın yüzünü güldürdü.

Çarşıda şeker ve kuru yemiş satan esnaflar, bu yıl şeker ve kuruyemiş fiyatların uygun olduğunu belirtti. 

Bayramlık giysi satıcıları ise çarşıda bayrama yaklaştıkça hareketliliğin arttığını söyledi.

Bayramlık şeker ve kolonya aldığını dile getiren halk ise çarşıda fiyatların geçtiğimiz yıllardaki bayram öncesini arattığını fiyatların uygun olmadığını, önceki yıllara göre fiyatlarda artış yaşanmadığını ifade etti. Ayrıca, halkın çarşıdan daha çok semt pazarına yöneldiğini bildirdiler.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2019, 03:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195