Title of a News Article

Hilvan’da Sokaklar Hayat Buluyor

Hilvan’da genişletilen sokaklar hayat buluyor.

Hilvan’da Sokaklar Hayat Buluyor
banner206
 Hilvan Belediyesi tarafından başlatılan sokak genişletme çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Nüfus yoğunluğu bakımından Hilvan’ın en kalabalık mahallesi olan Bağlar Mahallesi’nde Sokak genişletme çalışmalarını sürdüren Hilvan Belediyesi, imar uygulamalarına aykırı olan, hak ihlali yapmış ve trafiği olumsuz yönde etkileyen yapıların düzenlenmesi yoğun bir şekilde çalışıyor. Devam eden sokak genişletme çalışmaları mahalle sakinleri tarafından da olumlu karşılanıyor.

 

Bağlar Mahallesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde izleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan’ı her anlamda geliştirmeye devam edeceğiz.

 

Bayık ‘Bir şehrin gelişmişliğini gösteren yegâne şey, o şehirdeki cadde ve sokakların ulaşım elverişli ve düzenli olmasıdır. Belediye olarak, vatandaşlardan gelen talepleri de göz önünde bulundurarak yasalar çerçevesinde işlemleri başlatıyoruz. Hak ihlalinin meydana geldiği bölgelerde de gereken uyarıyı yaptıktan sonra çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sonuç olarak yapılanlar bütün mahalle sakinlerinin yararı içindir. Bu noktada vatandaşlarımız da belediyemize yardımcı oluyorlar. Gösterdikleri anlayıştan dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ediyoruz’ dedi. 

 

Hilvan Belediyesi tarafından yürütülen sokak genişletme çalışmalarını son derece yararlı bulduklarını söyleyen Bağlar Mahalle Muhtarı Ziyadi İnan da hem belediyeye hem de mahalleliye teşekkür etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2016, 16:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195