Title of a News Article

İadeyi ziyarette konuştu...

.

İadeyi ziyarette konuştu...
banner206
 Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Fıstıkçılar ve Şireciler Odası Başkanı nusret kara’ya yaptığı iadeyi ziyarette, fıstık yönünden Türkiye’nin ortalama yüzde 55’ini karşılayan Şanlıurfa’nın daha iyi tanıtılması için fıstık festivaline gerekenden daha fazla destek verileceğini söyledi.
Şireciler Pazarına ziyarette bulunan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada Şireciler ve Fıstıkçılar Odası Başkanı Nusret Kara ve yönetimi tarafından karşılandı. Ziyarette görüş alış verişinde bulunan Ekinci ve Kara, verimli ve Şanlıurfa adına önemli kararlar alındığını kaydetti. Şanlıurfa’nın, verimli topraklarında yetişen ve en çok fıstık yetiştiriciliğin kentte düzenlenmesi planlanan fıstık festivali için gereken desteklerin fazlasıyla verileceği belirtilen Başkan Ekinci, "Geçtiğimiz hafta Şireciler Fıstıkçılar Odası Başkanımız Nusret Bey, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte bizleri ziyaret etmişti. Fıstıkla ilgili bazı sorunları bizlere iletmişti. Bugünde bizler kendilerine iadeyi ziyarette bulunduk. Özellikle esnaflarımızın sorunları konusunda sohbet ediyoruz. Bir diğer hususta bu yıl yapılması düşünülen fıstık festivali ile ilgili görüşüyoruz. Tabii fıstık ilimiz açısından çok önemlidir. Türkiye’de toplam üretilen fıstığın yüzde 55’i ilimizde üretiliyor. Dolayısıyla bu anlamda hem ilimiz açısından hem de ülkemiz açısından çok ciddi bir üründür. Bu ürünle ilgili gerekli tanıtımların yapılması gerekiyor. Tanıtılmadan ziyade de özellikle üreticilerin sorunlarını görüşülüp karara bağlanması gerekiyor. Çözülmesi konusunda bizlere ifade ediyorlar. Bunun karşılığında bizlerinde görüşleri vardır. Yapılacak ortam bir çözüm yoluyla fıstıkçıların içerisinde bulundukları sorunlardan kurtulması konusunda ilgili konularda bizler köprü vazifesi göreceğiz. Burada yönetim kurulu Başkanı Nusret Kara’ya ve diğer yönetim kurulu üyelerine davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.
Şanlıurfa Şireciler ve Fıstıkçılar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Kara ise, "Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’ye bizleri ziyaret ettiği için çok teşekkür ederiz. Sorunlarımızı başkanımıza ilettik. Başkanımızda bu konuda ilgileneceğini belirtti. Fıstık festivali konusunda da bizlere yardımcı olacağını belirttiği için tekrardan başkanımıza teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 08:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195