Title of a News Article

İş makinelerine el koydular...

İş makinelerine el koydular...
banner206

 Karayolları Diyarbakır Bölge Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa-akçakale karayolunun mevcut yapısının değişimi beklenirken bir kez daha statik kaplama yapılmaya başlanması tepkilere yol açtı.

52 km uzunluğunda ki Şanlıurfa-akçakale karayolunda her gün seyahat eden Akçakale ve Harranlılar yıllardır yolun sıcak asfaltla kaplanmasını bekliyorlardı. 2018 yılı içerisinde bu yolunun sıcak asfaltla kaplanacağı açıklanmıştı. Seçimin hemen ardından bugün Karayolları ekiplerince serpme statik mucur kaplamalı şekilde onarımın yeniden başlaması bardağı taşıdı.

MHP MKYK üyesi İbrahim Özyavuz tepkilerini ilk dile getiren isim olurken,  çok sayıda sürücü yolu trafiğe kapattı ve iş makinalarına el koydular. 
Şanlıurfa şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Mahmut Alkan yolu kapatan sürücüleri ikna ederek yolu açmaya çalıştı. 
Öte yandan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan ve Ahmet Akay, yolda ki çalışmaların durdurulduğunu açıkladılar. 

ÖZCAN YOL SICAK ASFALT YAPILACAK
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan, karayolları Genel müdürlüğü ile yapılan görüşmede yolda ki çalışmaların durdurulduğunu açıkladı. 
Özcan, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. 
Özcan açıklamasında şunları ifade etti 

AKÇAKALE ŞANLIURFA YOLU HAKKINDA BASIN AÇIKLAMASI 28.06.2018

Akçakale Şanlıurfa yoluna 2017 yılında Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından tek kat sathi kaplama asfalt yapılmış, mevsim şartları nedeniyle yolda bozulmalar meydana geldiğinden araçlara zarar vermiş ve trafikte tehlikelere sebep olmuştur.

Bu yıl Karayolları 9. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan çalışmayla, çift kat sathi kaplama yapılacaktı.

Ancak Halkımızın aynı durumla karşı karşıya kalmaması için bugün Karayolları Genel Müdürümüz ile yaptığımız görüşme neticesinde çift kat sathi kaplama işi durdurulmuştur. 

Yeni kabinemizin oluşmasından sonra Ulaştırma Bakanımız ile görüşülerek, Akçakale Şanlıurfa yolunun sıcak asfalt yapılması sürecinin takipçisi olacağız.

Komuoyuna ve halkımıza saygıyla duyurulur.



Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2018, 19:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
Harran63
Harran63 - 6 yıl Önce

Akçakalenın 3 millet vekili oldu,karayolları yamayla bu işi sıllıklamasın,sıcak asfaltın yapılması şart.

Vahit
Vahit - 6 yıl Önce

Vekil özcan daha önce niye girişimlerde bulunmadın

Fethi Büyük
Fethi Büyük - 6 yıl Önce

Kim bu ya .Nihayet uykudan kalktı özcan bey efendi.cok çalıştı ya adam yorgun dur.dua edin erdoğana yoksa bu bölge size bi oy bike vermez.cunku bu makamı haketmiyorsunyz .yüzlerce kaza binlerce mağdur olurken.adini bile ölüm yolu konurken. Sen şimdi kalk yapacağız diyorsun.bicak kemiğe dayanmış sadece bi aileden 4 kişi öldü. Onlarcası giti yüzün üstünde yaralı binlerce cam kırıldı.binlerce araba ezildi taşlardan dolayı.artin galericiler bile akçakale haran arabalarını istemez durumda düşmüştür. Bu bölge bunu haketmiyor. Biz erdoğana sesleniyoruz .sizi oy verdiğimiz için bu bölgeleri cezalandiriyorlar. Bunun araştırmasını istiyoruz. Bunu kim yapıyorsa cezasını çeksin.

Ahmet
Ahmet - 6 yıl Önce

%95 in karşılığında sanki bu insanları cezalandiriyor karayollari

Harran63
Harran63 - 6 yıl Önce

Kabinenin kurulmasından sonra Akçakale yolu inşaalah sıcak asfalt olarak yapilacak,görelim mevlam eylerse güzel eyler.

Mahmut altundağ
Mahmut altundağ - 6 yıl Önce

Şanlıurfa nın hangi ilçesi il bağlanti yolu çakıl döşenmiş ve ardindan zift serilmiştir sadece şanlıurfa harran ve akçakale bağlantı yolu oda bizim millet velilerden kaynaklanan

Aaa
Aaa - 6 yıl Önce

Hilvan viranşehir siverek yolu beton asfalt biz haketmiyoruz
Demek gerçek destekçileri onlar bizler değiliz

SIRADAKİ HABER

banner195