Title of a News Article

Karaköprü'de sabaha kadar süren mücadele

.

Karaköprü Belediyesi, kar yağışı sonrası kapanan yolları açmak ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışmaları için tüm ekipleriyle adeta seferber oldu. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de gece boyunca ekiplerin başında durup koordinasyonu sağladı.

Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı sonrası Karaköprü Belediyesi, vatandaşların mağdur olmaması için tüm ekipleriyle adeta seferberlik ilan etti. İlçede etkili olan kar yağışı sonrası kapanan yolların açılması için araçlarla müdahalede bulunan ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yapan ekipler 3 greyder, 4 kepçe, 1 loder, 3 kamyon, 7 traktör ve 80 personelle sahada seferber oldu.

 Gece boyunca süren çalışmalarda Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de sahada ekiplerin başında koordinasyonu sağladı. Başkan Baydilli kar küreme ve tuzlama çalışmalarını bizzat takip ederken yolda kalan vatandaşların araçlarını iterek yola devam etmelerine yardımcı oldu.

Başkan Baydilli ekiplerin özellikle trafiğin yoğun olduğu ana arterleri temizlemeleri talimatını verirken, vatandaşların şikayetlerinin en kısa sürede değerlendirilmesini istedi.

Kar yağışından dolayı oluşan olumsuzluklardan vatandaşların etkilenmemesi adına tüm ekipleriyle sahaya çıktıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ekiplerin kardan kapanan yolların açılması ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması yaptıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli şöyle konuştu:

 "Vatandaşımızın evine daha rahat gitmesi için hemen çalışmalara başladık. Kar yağışının durmasından sonra hemen don oluşması buzlanmayı beraberinde getirdi. Biz de bununla mücadele için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve tuzlama çalışmalarımız sabaha kadar sürecek. Tabi bizi üzen trafik kazaları ve yaşanan can kayıpları oldu. Biz de bunu en aza indirmek için yolları daha güvenli hale getirmek için çalışıyoruz. Gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz."

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195