Title of a News Article

Mahkumlardan örnek çalışma

.

Mahkumlardan örnek çalışma
banner206

Şanlıurfa'nın  Siverek ileç Belediyesi ile İlçe  Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ortak bir çalışama imza attılar.  AK Partili Siverek İlçe Belediye Başkanı Av. Resul Yılmaz ile Siverek ilçe Denetimlik Serbestlik Müdürü Yılmaz Örs'ün ortaklaşa hazırladıkları proje hayata geçiridi . Projeye göre Denmetimslik serbestlik kapsamında suçlu olanlar tarafından Siverek ilçesinde  ağaç dikimi yapıldı. Denetimlik serbestlik kaspamında ki kişilerin çalıştığı kampanya sonucu tam 500 ağaç toprakla buluştu. 

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası kapsamında, denetimli serbestlikten yararlanan 150 hükümlü, Şanlıurfa – Siverek karayolunda bulunan Kaymakamlık SODES Parkına 500 ağaç dikti.

Ağaç dikim töreninde Belediye Başkan Yardımcısı Kanlıpıçak gazetecilere açıklamada bulundu. Kanlığıçak, “Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Denetimli Serbestlik Müdürlüğü işbirliğiyle Orman Haftasında ağaç dikimi için SODES parkındayız. Bu çalışma içerisinde denetimli serbestlik kapsamındaki arkadaşlarımızı yapacağı bir sosyal faaliyet olarak yer alıyor. SODES parkının piknik ve mesire alanı olarak tasarlandığını biliyoruz. Eksik bölgelerde ağaçlandırma çalışması yapıyoruz. Bu noktada halkımıza hayırlı olsun”dedi.

Denetimli serbestlik müdürü Yılmaz Örs yaptığı açıklamada, “Şuanda denetimli serbestlik hükümlüsü olarak 52 hükümlümüz ağaç dikme faaliyetinde bulunmakta. Koruma kurulları kapsamında bu tür çalışmalarımız devam edecek. Belediye başkanımızın verdiği destekten ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.

Düzenlenen ağaç dikme etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil, Cumhuriyet savcısı Yasin Yılmaz, Denetimli Serbestlik Müdürü Yılmaz Örs katıldı.

Güncelleme Tarihi: 23 Mart 2016, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195