Title of a News Article

Merak edilen bölgedeki son durum

Merak edilen bölgedeki son durum
banner206
 Trafik'te sorunsuz bir ulaşım için kentin dört bir yanında çalışmalarını sürdürerek yeni bulvarlar ve düzenlemeler yapan Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek yolu olan Şanlıurfa-Diyarbakır güzergahında başlattığı Narlıdere köprülü kavşak çalışmalarına hızla devam ediyor.
Bu kapsamda sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek teknik ekipten bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Her şey Şanlıurfa'nın geleceği için" dedi

Projenin çok hızlı bir şekilde ilerlediğine değinen Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa ulaşımdaki sorunların bir bir giderildiğinin altini çizdi.

Yapımına devam eden 3 katlı köprülü kavşağın üst kirişlerinin monte edildiğini belirten Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa ulaşımının kuzeye açılmasında büyük önemi olan Gap Bulvarı ve Diyarbakır yolunda sorunsuz ve konforlu bir akış sağlanması için planladığımız köprülü kavşakların yapılması büyük bir önem arz ediyor. Gerek Fen İşleri Daire Başkanlığımız gerekse de yüklenici firma ekiplerimiz yoğun bir tempo ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu gün incelemelerimizde köprülü kavşağımızın kirişleri atılıyor. Gördüğümüz kadarıyla Şanlıurfa'da yapılan doğru işlere ve büyük projelere vatandaşlarımız sahip çıkıyor. Çevreye verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı vatandaşlarımızın anlayışla karşılamasını bekliyoruz. Köprülü kavşağımız tamamlandığında şehrimize katacağı  artılarin daha fazla olacağını biliyoruz. Böyle büyük projelere Büyükşehir Belediyesi kadroları olarak  imza atığımız için çok mutluyuz. Her şey Şanlıurfa'mız, her şey insanlarımız, her şey Şanlıurfa'mızın geleceği içindir. Geldiğimiz günden bu yana Şanlıurfa'mız için çalışıyoruz, ilk geldiğimiz zamanlar hemen işe koyularak projelerimizi masaya yatırarak kaynak bulma noktasında başladık. Ve bugünde projelerimizi bir bir hayata geçirmekten dolayı memnunuz. Projemizin yüzde 50'si tamamlanmış bulunmakta Allahın izni ile mart ayında trafik akışını sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Ayrıca yapımı devam eden Narlıdere köprülü kavşağının tamamlanması ile birlikte Çardaklıkaya Bulvarı ile Kolsuzoğlu Bulvarı 430 metrelik art germe bir viyadükle bağlanacak. Diyarbakır Yolu güzergahı ise dal-geç şeklinde olacak ve tüm proje yan yollarıyla beraber 3 katlı olarak inşa edilecek.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195