Title of a News Article

O projede sona gelindi...

O projede sona gelindi...
banner206

 Ceylanpınar İlçe kırsalında yapımına başlanan kültür evlerinde çalışmalar devam ediyor. Yukarı Durmuş Mahallesi Kültür Evinde çalışmalar sona yaklaşırken kültür evinin peyzaj çalışmalarına başlandı.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, Yukarı Durmuş Mahallesi'nde devam eden Kültür Evinde peyzaj çalışmalarına başlandığını belirtti. Daşkıran, "İlçe kırsal mahallelerimizden Yukarı Durmuş mahallesindeyiz. Yapılmakta olan taziye evimizin dolgu çalışmaları yapılıyor. Dolgu çalışmalarıyla birlikte diğer yapılan tüm hizmetlerde hem büyükşehir belediyemiz hem de ilçe belediyemiz koordineli bir şekilde bütün çalışma alanlarında bulunmaktayız. Konuyla alakalı kırsal daire başkanlığımız da duyarlı ekipleriyle her zaman belediyemizin yanındalar. Bundan dolayı Yaşar beye duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Merkezde yaptığımız hizmetlerin aynısını kırsalda da yapma gayreti içerisindeyiz." dedi.
Yukar Durmuş Mahallesi sakinlerinden Yasin Geçen de Kültür evi çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek,"Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz." diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2017, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195