Title of a News Article

Özyavuz" Onların duası bize yeter"

Özyavuz" Onların duası bize yeter"
banner206

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MKYK üyesi Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Hayatın tek anlamı olan annelerimizin sadece evlerimizin değil ,İslam aleminin,ülkemizin birlik ve dirliğinin de garantisi olduğunu ifade ederek" Annelerin duası bize yeter"dedi.
 
MHP Milletvekili Özyavuz, Anneler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında "Hiçbir karşılık beklemeksizin bütün varlığını evladı için feda eden, çocuklarına karşı sevgisi hiçbir zaman eksilmeyen, kendi çocukları kadar bütün insanlığın çektiği sıkıntılarla dertlenen annelerimiz, yalnızca evlerimizin değil ülkemizin de birlik ve dirlik içerisinde bulunmasının garantisidir.
 
Bizler, 'cennetin annelerin ayakları altında' olduğuna inanan bir asil milletin çocukları olarak annelerimizi baş tacı etmeye devam etmeliyiz. Annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak, yalnızca ihtiyaç duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak ve onları sevmek, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek hayat biçimini benimsemek herkese düşen bir görevdir. Bu doğrultuda başta şehit annelerimiz olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutlayarak ellerinden öpüyorum" ifadesini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 5 yıl Önce

bu mübarek ayda savaş mağduru kadınlara çocuklara yetimlere yardımcı olanlara el uzatanlara teşekkürler

SIRADAKİ HABER

banner195