Title of a News Article

ŞANMAR URFAYA HİZMETE DEVAM EDİYOR

.

ŞANMAR URFAYA HİZMETE DEVAM EDİYOR
banner206

 ŞANMAR Marketler Zenciri 18. Şubesini Karaköprü İlçesinde açtı.

ŞANMAR kazanıyorsa Şanlıurfa ve Şanlıurfalı kazanmalı düşüncesiyle yola çıkan marketler zinciri her gün Şanlıurfa ile biraz daha büyüyor.

 

Şanlıurfa'nın neredeyse tüm bölgelerinde şube açarak kaliteli ve ucuz alışverişin merkezi haline gelen ŞANMAR son olarak 18'nci şubesini Karaköprü İlçesi Diyarbakır yolu üzeri Şenevler Mahallesinde gap bulvarı opet petrol bitişiği VİP Düğün salonu karşısında açtı.

 


Şanlıurfa'nın yerli sermayesi ile günden güne büyüdüklerini söyleyen ŞANMAR Alışveriş Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Halit Taşdönderen; "Biz Şanlıurfa'ya ve Şanlıurfalıya en iyi hizmeti en ucuz şekilde sunmanın gayreti içerisinde olduk. Bugüne kadar ilkelerimizden taviz vermeden en iyi hizmeti Urfalı hemşehrilerimizin ayağına götürmek için 17 şube açtık. 18. şubemizi de Karaköprü'de açmış olduk. Bizlere güvenerek kendilerinin öz sermayesine sahip çıkan Tüm Şanlıurfalı hemşehrilerimi teşekkür ederim. Şanlıurfa Büyüyorsa ŞANMAR'da büyüyecek. bizler memleketimizle büyüyoruz. bu vesileyle alışverişin yerlisini tercih eden tüm Şanlıurfalı kardeşlerime teşekkür ederim" dedi.


Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2017, 18:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195