Title of a News Article

Siverek'teki uygulamaya devam...

Siverek'teki uygulamaya devam...
banner206
 Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de yol çalışmasını sürdüren Büyükşehir Belediyesi kırsal alanlarda beton yol uygulamasını sürdürüyor. 
Türkiye'nin en uzun kırsal yol ağlarından birine sahip olan Şanlıurfa'da ulaşımın sağlıklı ve uzun ömürlü olması için farklı çalışmalar yürüten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sıkıştırılmış beton yol uygulamasıyla ulaşımda uzun vadeli çözümler üretiyor. Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçeler dışındaki en büyük nüfus yoğunluğuna sahip olan Siverek'te beton yol uygulamasına devam ediyor. İlçe giriş çıkışında yapımı tamamlanan beton yol çalışmasını inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi,  “Şanlıurfalı kardeşlerimiz Siverekli kardeşlerimiz bize güveniyor bizlerde her gün bir önceki günden daha çok çalışarak, çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. 
Kırsal beton yol uygulamasını 2018 yılı içerisinde 13 ilçede yaygınlaştırılacağını belirten Başkan Çiftçi, “Başta Reis-i Cumhurumuz Recep Tayip Erdoğan’ın Türkiye’de başlatmış olduğu Türkiye kalkındırma hamlesine aynı şekilde bizlerde yerel yöneticiler olarak İlimizde İlçelerimizde yaptığımız çalışmalar ile bu hamleye destek olmaya çalışıyoruz. Beton yol uygulaması Şanlıurfa için önemli bir uygulama, pilot uygulama olarak Viranşehir ve Ceylanpınar ilçelerimizde uyguladığımız Kırsal beton yol uygulamasını 2018 yılı içerisinde 13 ilçemizde yaygınlaştıracağız. Mart ayı itibariyle yeni bir sezon başlıyor ve  geçen yıl planladığımız yol çalışmalarına başlayacağız. Kalıcı, uzun süreli ve kırsal mahalle’ye en uygun, en dayanıklı yollar Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığımız tarafından plan ve programları yapılmış durumdadır. Şanlıurfalı kardeşlerimiz Siverekli kardeşlerimiz bize güveniyor ve bizlerde her gün bir önceki günden daha çok çalışan, bir yaklaşım ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN ÇİFTÇİ: BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
Yapılan çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Çiftçi, “Başta Genel Başkanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimiz, Meclis gurubumuz ve İlçe Belediyelerimizin Birlik ve Beraberliği içerisinde bu hizmetleri geçekleştiriyoruz. Çalışan kadrolar var, hizmet ile sevdalanan kadrolar var. Şanlıurfa çok önemli bir yolda ve bu yolu da çok doğru bir şekilde ilerletiyor. Şanlıurfa; İlçeleri, Kırsal mahallesi, yolları, arıtma tesisi, yeşil alanları, kültür merkezleri ile kalkınıyor. Her gün, her hafta, her ay çalışmak suretiyle her gün bir gün önceki günden daha yararlı ve faydalı olmak suretiyle çalışmaya devam ediyoruz” dedi. 
Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yol çalışmalarından daha fazla yol çalışmasının yapıldığını belirten Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ise, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Siverek Belediyemiz Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yol çalışmalarından daha fazla yol çalışmasını bugün itibariyle tamamladı. Bundan sonrada plan ve programlar dahilinde gerek Büyükşehir Belediyemiz gerek Siverek Belediyemiz çalışmalarına devam edecektir. Yapımını tamamladığımız yol 15-20 bin kişinin kullandığı gurup yoludur. Bu yolun geçmişini Siverekli hemşerilerimiz çok iyi bilir, geçen yıl dahil bu yolu kullanmak bile neredeyse imkansız bir durumdaydı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye Siverek halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2018, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142