Title of a News Article

Tepret'ten çağrı...

Tepret'ten çağrı...
banner206

Tepretoğulları Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Hıdır Tepret tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramını kutladı.

Şanlıurfalı Hayırsever iş adamı  Hıdır Tepret , yayımladığı kutlama mesajında,  “Bayramlar toplumsal barış için, sevgi, dostluk, kardeşlik için, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Gelecek adına, çocuklarımız adına, güçlü bir umuttur bayramlar. Zira çocuklarımız sevgiyi, saygıyı, hürmeti, cömertliği, izzeti ve fedakârlığı, başkalarının yüzünü güldürmeyi bayramlarda öğreniyor ve yaşıyor. İşte bize düşen sorumluluk, çocuklarımıza örnek bir bayram yaşatmaktır.

Bunu başarabilirsek insani hasletlerimizi, kadim değerlerimizi, nesilden nesile aktarabilirsek hiç kuşkusuz yarınlarımız çok daha güzel, çok daha aydınlık olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Urfalı kardeşlerimin ve islam aleminin kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bu mübarek Kurban Bayramını’nın bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yaklaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Bayramın bilhassa İslam coğrafyasında acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeş halkların yaralarına merhem olmasını Yüce Allah’tan temenni ediyorum.”


Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2017, 18:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195