Title of a News Article

Urfa'da halkıyla kucaklaşan bir Kaymakam var...

Urfa'da halkıyla kucaklaşan bir Kaymakam var...
banner206

Birecik Kaymakamı Dr.Fatih Çelikkaya ilçe.halkıyla birlikt e olmaya devam ediyor. 

Birecik Kaymakamı Dr.Fatih Çelikkaya Ramazan ayı boyunca ilçede herkesimle bir araya gelmeye devaö ediyor.  Kaymakam Çelikkaya, Muhtarların Onuruna İftar Yemeği Programı Düzenlendi. İlçenin Merkez ve Kırsal Mahallerinde görev yapan tüm muhtarlar, Kaymakamlıkca Birecik Öğretmenevinde düzenlenen iftar buluşmasında bir araya geldi. Konukların oruçlarını dualar eşliğinde açmalarının ardından Kaymakam Dr. Fatih Çelikkaya, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde muhtarlığa seçilen tüm muhtarları tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

İftar yemeği programına katılan tüm muhtarlara teşekkür etti. Kaymakam Çelikkaya  "Vatandaşlarımız ile devletimiz arasında köprü vazifesi görerek kamu hizmetinin mahallelerimize hızlı ve etkin bir şekilde ulaştırılmasında önemli bir görev üstlenen muhtarlarımızın sorun ve taleplerini de dinleyeceğiz, muhtarlarımızın çözüm önerilerini değerlendireceğiz" dedi.

İftar programına, Birecik Belediye Başkan Yardımcısı  Hüseyin Sert, Birecik İlçe Jandarma Komutan Vekili J.Astsubay Kd.Bçvş. Mehmet Şen ve kurum amirleri de yer aldı.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2019, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195