Title of a News Article

Urfalı Başkan çalışanlarıyla bayramlaştı...

Urfalı Başkan çalışanlarıyla bayramlaştı...
banner206
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Dr. Şanlıurfalı Mehmet Selim Bağlı, bayramlaşma töreninde personeliyle bir araya geldi.

SGK yöneticileri ile personelinin katıldığı törende kurum personelinin ve ailelerinin bayramlarını kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Bağlı, “Bayramlar bizleri biz yapan kaynaştıran paylaşma duygularını artıran mübarek günlerdir. Temelinde yakınlaşmak, hakka yaklaşmak vardır. Bayramlarda paylaşma ve bir arada olma duygusu hakimdir. Sizlere, tüm sevdiklerinizle bir arada huzurlu ve mutlu geçirebileceğiniz nice bayramlar diliyorum” dedi.

Kurum olarak geçmiş dönemlere göre daha iyi durumda olduklarını dile getiren Bağlı, “sizlerle birlikte çalışmaktan çok memnunum ve gururluyum, çünkü çalıştığımız Kurum ve yaptığımız iş itibariyle direk vatandaşın refah seviyesini artıracak bir sosyal sorumluluk görevi yürütüyoruz. Bir insanının sorununu çözmek onu emekli etmek ve mutlu etmek kutsal bir görevdir. Gerçek mutluluk insanları mutlu etmekten geçer. Sizlerin özverili çalışmalarından dolayı her gün binlerce vatandaşımız mutlu olmaktadır. ” ifadesini kullandı.

Başkan Bağlı, Erdoğan Özen ve Naci Şahin Konferans Salonunda düzenlenen törenlerin ardından Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek oradaki personelin de bayramını kutladı.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2019, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142