Title of a News Article

Urfalı İş adamından Örnek davranış...

Şanlıurfalı iş adamı Beşler sucukları Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Altun’dan örnek davranış

Urfalı İş adamından Örnek davranış...
banner206

 

Suriye'nin halep Kentinde yaşanan drama Türk halkı sessiz kalmıyor. Türkiyenin bir çok Kentinden her kesimden insanlar Halep halkına yardım etmeye devam ediyor. Beşler Sucukları yönetim kurulu  Başkanı Kenan Altun, Halep halkına yardım TIR'ı gönderdi. 

Milletçe zor bir dönemden geçirdkleri belirten Altun ' Geride bıraktığımız kötü günler iyi günlerin habercisi, buna canı yürekten inanıyorum. Temennim, bu fikirlerimi ve hislerimi benim gibi ülkesine yatırım yapan, iş imkanı sağlayan diğer iş adamları arkadaşlarımın da paylaşmasıdır.'

 

DÜNYAYA KANITLADIK'
Her zaman güçlü, korkusuz Osmanlı torunları olduğumuzu, her zorluğun üstesinden korkusuzca bedenlerimizi siper ederek gelebileceğimizi dünyaya kanıtladık ifadelerini kullanan İş adamı Kenan Altun
"Uzunca zamandır, ülkemizin kötüye gittiği, gelecek günlerin bir umut vaat etmediği düşüncesiyle yaşayarak kendi kendimizi karamsarlığa ittik. Kendi kendimizi milletçe yanlışlar silsilesine yönlendirerek olumsuzluğu üzerimize çektik. Ben inanıyorum ki 2017–2018 yılları bizlere şans getirecek ve gelecek güzel günlerin başlangıcı olacak. Bizler olumlu yönden baktıkça, halkımıza, milletimize, vatanımıza sahip çıktıkça evvel Allah her zorluğun üstesinden geleceğimize şüphe yok. Buna en büyük örnek 15 Temmuz 2016’da yaşamış olduğumuz demokrasi ayaklanmasıdır. Her zaman güçlü, korkusuz Osmanlı torunları olduğumuzu, her zorluğun üstesinden korkusuzca bedenlerimizi siper ederek gelebileceğimizi dünyaya kanıtladık.

'HADDİ HESABI YOK'
Konu vatansa, konu Türk milletiyse hiçbirimiz geri adım atmayız diyen Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi. ' Yeter ki hedefimiz ve amacımız tüm halkımızla bir olsun. Bu birliği ve beraberliği her konuda sağlamak,Türk milleti olarak her alanda tek bilek ve tek yumruk olmamız gereken günlerdeyiz. Bunun içinde millet olarak bir tek çatı altında toplanmalı ve bir tek güç olarak düşmanlarımızla mücadele etmeliyiz. Her bir farklı fikir, her bir farklı atılım bizlerin gücünü bölmekten başka bir işe yaramaz.
Geçmişten bugüne yaşadığımız bölünmelerin, kavgaların, savaşların, verdiğimiz şehitlerin, yanan ocakların haddi hesabı yok. Kardeşi kardeşe düşman edip bizleri kendi içimizde çökertmeye çalışan dost görünümlü düşmanlarımızın çokça olduğu bu zamanlarda milletçe anlamalıyız ki, geçmişten bugüne, gün geçtikçe güçlenen bir Türkiye var. Bunu hazmedemeyen ve tehdit olarak gören tüm Avrupa ülkeleri ellerinden geleni artlarına da koymadan bizleri yıldırmak, sindirmek için çabalıyorlar.

Unutmamalıyız ki biz bir aileyiz. Nasıl ki ailenin bir reisi varsa, nasıl ki koca koca gemilerin bir kaptanı varsa bu ülkenin de bir tek çatı altına toplanarak birlik ve beraberlik içerisinde aynı hedefe doğru yürümesi gerekmektedir. Birlikten kuvvet doğar diye boşa söylememiş atalarımız. Bugün bile o koca koca şirketlerde uygulanan çoklu yönetim sistemine baktığımızda nasıl ki kendi içlerinde bölünüyorlarsa, yöneticilerin şirket içerisindeki ilk hedefi şirketi bir yere getirmekten ziyade önce güçlü olan yöneticiyi al aşağı etmekse, Türkiye’nin şuan ki durumu da aynen bu şekildedir.

'CAHİL VE TOY HALK YOK'
Türkiyenin bugünden dah afazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunun altını cizen Altun açıklamasını şu cümlelerle tamamladı. 
Her çokluğun getirdiği bilinmezlikleri de yaşamak zorunda kalmamız ne acıdır. Yaşanan talihsiz olayların sorumlusu olarak gösterdiğimiz kişilerin hiçbir şekilde ellerini taşın altına koymadıklarını görmek, sanki olaylar kendilerinin dışında gelişiyormuşçasına seyirci kalmalarına tanık olmak ne güç. Ama artık karşılarında cahil ve toy halk yok. Herkes her şeyin bilincinde.Öyle ki bizleri onca zaman koalisyon dönemlerine adapte etmeye, alıştırmaya çalışan dış ülkelerin yönetim biçimleri ne komiktir ki tek elden tek bir yerden yapılmaktadır. Ama gün bizim günümüzdür, gün Türkiye’nin Osmanlı torunlarının bir tek güç altında birleşerek gücünü herkese kanıtlayacağı gündür."

 

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2016, 14:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195