Title of a News Article

Vali Küçük'ü ziyaret ettiler.

.

Vali Küçük'ü ziyaret ettiler.
banner206

 Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; 21 Mart Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla ziyaretine gelen Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü heyetini kabul etti.

 

21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan Orman Haftası kapsamında yapacakları etkinlikler hakkında Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e ziyaretleri sırasında bilgi veren Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver; özellikle okullarda ormanla ilgili bilinçlendirme çalışmaları yapacaklarını kaydetti.

 

Orman varlığı bakımından çok büyük bir potansiyeli olmayan Şanlıurfa’da orman varlığını arttırmak için tüm kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya devam ettiklerini belirten Ünver; ağaçlandırma için gerekli alanların sağlanması durumunda 5 milyon fidan dikebilecek kapasitede olduklarını belirtti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük de; Şanlıurfa’nın orman varlığını arttırmak için yapılacak çalışmalarda her türlü desteği sunacağını kaydetti. özellikle Şanlıurfa Gaziantep yolunun yeşillendirilmesi için gerekli çalışmalara başlandığını kaydeden Vali İzzettin Küçük; bu çalışmanın Şanlıurfa’nın orman varlığına önemli katkı sunacağını belirtti.

 

Orman Bölge Müdürlüğü heyeti ziyaretlerinin sonunda Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e limon çamı hediye ederek Valilikten ayrıldı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2016, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195