Title of a News Article

Yukarı Beydaşa verilen söz tutuldu...

.

Yukarı Beydaşa verilen söz tutuldu...
banner206
 Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Yukarı Beydaş mahallesinde inşaatı devam eden taziye evi ve çok amaçlı salonu gezerek mahalle halkıyla bir araya geldi.

Kısa süre önce Akçakale Belediyesi ve mahallelinin imece usulüyle inşaatına başladı Yukarı Beydaş kırsal mahallesinde bulunan taziye evi ve çok amaçlı salonun yapımı hızlı bir şekilde devam ediyor.

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan Yukarı Beydaş kırsal mahallesinde inşaatı devam eden taziye evi ve çok amaçlı salonuna bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette büyük ilgiyle karşılanan başkan Ayhan mahalle halkına teşekkür etti. Yapılan bu hizmetlerden dolayı memnun olduklarını dile getiren Yukarı Beydaş mahalle sakinleri mutluluklarını da Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’la paylaştı.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yukarı Beydaş Kırsal Mahalle muhtarı İbrahim Büyükaslan şöyle konuştu; “Sayın Belediye Başkanımıza Abdülhakim Ayhan’a teşekkür ediyoruz. Çok amaçlı salon ve taziye evinin yapımında büyük emekler verdi. Allah razı olsun Allah yar ve yardımcı olsun. Artı başkanımıza gerçekten baya işler düşüyor çünkü kırsal mahallelerde bağlandı ve yükleri büyük oldu. Allah bir kez daha yardımcısı olsun. Ne kadar kendilerine teşekkür etsek azdır.”

Akçakale Belediye Başkanı Abdüğlhakim Ayhan ise; “Bugün Yukarı Beydaş mahallesindeyiz. Bildiğiniz üzere çok amaçlı salon yapımlarında son aşmalara geldik. Buradaki taziye evi ve çok amaçlı salonun temellini attık. Su basması da bitmiş durumda inşallah en kısa sürede burası da hizmete girmiş olur ve mahalle halkımıza hizmet verir. Ben tekrar Yukarı Beydaş mahallesi, sakinleri ve sayın muhtarıma teşekkür ediyorum.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2016, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195