Title of a News Article

Şantiyeyi yenileyecekler...

Şantiyeyi yenileyecekler...
banner206

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinin eksiklerini Ankara'da Çevre Bakanı Murat Kurum'a ileten Urfa heyeti şantiye kurulması için Bakanlıktan ödenek çıkarmayı başardı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Doç. Dr. Halil Özşavlı, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ankara'da ki temasları sonucu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte bakanlıkta bir toplantı gerçekleştirdiler. İlçenin eksikleri ve sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, Ceylanpınar ilçesinde kurulması planlanan parke taşı şantiyesi için bakanlık desteği gerekiyordu. Yapılan toplantı neticesinde ise Bakan Murat Kurum, şantiye projesi için Ceylanpınar Belediyesine ödenek çıkarılması talimatı verdi. Gelecek olan ödenekle birlikte atıl durumda olan taş fabrikası tekrar onarılarak şantiyeye dönüşecek ve direk olarak ilçenin parke taşı eksikliği belediye tarafından karşılanacak. 

Ceylanpınar ilçesinin merkezinde ve mahaller ’de kaldırım yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına hızla devam edecek. Ceylanpınar Belediyesi, mahallelerdeki hizmetlerini de eş zamanlı olarak çalışmalar başlatılacak ilçeye daha güzel bir hizmet sunulacak. Mahalle sakinlerini yazın tozdan kışın ise çamurdan kurtaracak.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Soylu teşekkür etti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz soylu ise konuşmalarında şunları söyledi;

"Yaz kış demeden, gece gündüz demeden halkımızın hizmetindeyiz. Ceylanpınar Belediyesi olarak sadece burada değil kırsal ve kent merkezi ayrımı gözetmeden ilçemizin çeşitli noktalarında çalışmalar yapılacaktır. Bu Atık durumda olan kilit taşı fabrikamızı sayın Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sn. Murat Kurum tarafından onarılması için gerekli çalışmaları başlattırılacağını belirtti. Ankara’daki toplantılarımıza katılan vekillerimize ve AK Parti İl Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Ceylanpınar’ın güzelim insanı her şeyin en iyisine layık düşüncesiyle çalışmalarımız devam edecektir. Bizlerden bu konuda desteğini esirgemeyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkürlerimi sunuyorum."

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2020, 16:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195