Title of a News Article

Bakan Çelik, Erdoğan'ın geliş tarihini açıkladı...

.

Bakan Çelik, Erdoğan'ın geliş tarihini açıkladı...
banner206

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, uzun bir aradan sonra bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.


Bakan Faruk Çelik, Ankara'daki yoğun programından dolayı özel uçakla akşamın ilerleyen saatlerinde Şanlıurfa'ya geldi. Bakan Çelik'i GAP Havalimanı'nda Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Jandarma Komutanı Kemal Timuroğlu,  AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,Eski İl Genel Meclis Başkanı Mustafa Yavuz,  bazı ilçe belediye başkanları ve Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Murat Çakmaklı kamu kurum kuruluşlarının temsilcileri karşıladı. 
Şanlıurfa’ya gelen Bakan Çelik bir restoranda Milat Gazetesi yazarları ile bir araya geldi. 
Bakan Çelik, Şanlıurfa programının dolu dolu geçeceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yakın zamanda bazı açılışlara katılmak üzere Urfa'ya geleceğini söyledi. 

Bakan Çelik, yarınki programına Süleymaniye Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Kariyer Günleri Projesi kapsamına öğrencilere ders anlatarak başlayacak. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hamarat Eller Çarşısı ve Engelli Koordinasyon Merkezinin açılışına da katılacak olan Çelik, ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında düzenlenecek büyükbaş hayvan teslim törenine de katılacak. 

Çelik, 26 Ekim cumartesi günü sabah da Nevali Oteli’nde 59 esnaf oda başkanı ile bir araya gelecek. Gündemle ilgili konuların görüşüleceği toplantıda; Bakan çelik STK temsilcilerinin sorunlarını dinleyecek. Son olarak saat 13.00’te GAPTEM’de yapılacak AK Parti İl Danışma Toplantısına katılacak Çelik, daha sonra Şanlıurfa’dan Ankara’ya gitmek üzere ayrılacak.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2016, 23:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
haberci
haberci - 7 yıl Önce

Sn.Belediye başkanlarımıza ve milletvekillerimize sesleniyorum. Bu çevik kuvvet köprülü kavşağı ne zaman yapılacak? Hergün 17 ve 19 saatleri arasındaki çektiğimiz çileyi gören bir yetkili yok mudur .Sırf çevik kuvvet kavşağındaki tıkanıklıktan dolayı evimize en az yarım saat gecikiyoruz .O kavşak tam kangren olmuş kim ilgilenecek daha neyi bekliyorsunuz , urfamız bu kadar sahipsiz mi. Resmen Karaköprü ye ulaşamıyoruz. Urfanın en önemli projesi olması gereken kavşak şuanda hala beklemede .Yetkililer ne zaman sesimizi duyacak .

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142