Title of a News Article

Eski Fenerbahçeli Karaköprü'de

.

Eski Fenerbahçeli Karaköprü'de
banner206
 Karaköprü Belediyespor’ da Bülent Topuzoğlu’ndan boşalan teknik direktörlüğe bir dönem üç büyük kulüpte top koşturan Mehmet Yozgatlı getirildi.

TFF 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligde alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör değişikliğine gitti. Bülent Topuzoğlu ile yolların ayrılmasından sonra bir süre takımın başında antrenör Ahmet Pişkin yer alırken, bir süredir yapılan araştırmaların ardından teknik direktörlüğe bir dönem Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ta forma giyen Mehmet Yozgatlı getirildi.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler teknik direktör Mehmet Yozgatlı ile bir araya gelerek sözleşme imzalarken, kulüp hakkında bilgi verdiler.  

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ligde bir türlü başarıyı yakalayamamaları nedeniyle teknik direktör değişikliğine gittiklerini belirterek, Mehmet Yozgatlı ile birlikte çıkış yakalamayı hedeflediklerini söyledi. Başkan Kudat, “Önümüzde uzun bir süreç var. Şu ana kadar maalesef istediğimiz sonuçları alamadık. İnşallah bundan sonra hocamızla birlikte el ele vererek takımımızı istenen seviyeye getirecek ve taraftarımızı mutlu edecek sonuçlar alacağız. Hocamız camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Teknik direktörlüğe getirilen Mehmet Yozgatlı ise kendisine güvenen Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yönetime teşekkür ederek, “ El ele verip takımı istenen düzeye getireceğiz. Önümüzde uzun bir lig var. Öncelikle devre arasına kadar 4 maçı kazanıp devreye gideceğiz ve sonrasında iyi bir çalışmaylka güzel yerlere geleceğimize inanıyoruz. Her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Daha sonra Başkan Kudat ve yöneticiler teknik direktör Yozgatlı’ya tesisleri gezdirdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, 11:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195