Title of a News Article

Haliliye’de profesyonel basketbol eğitimi

Haliliye Belediyesi tarafından çocuklara spor bilincini aşılamak amacıyla kurulan spor okullarına başvuran çocuklara, profesyonel basketbol eğitimleri veriliyor.

Sporun ve sporcunun yanında olan Başkan Fevzi Demirkol’un talimatları doğrultusunda çocuklara ve gençlere spor bilincini aşılamak amacıyla Haliliye Belediyesi tarafından geçen kış, Kış Spor Okulları açıldı. Çocuklar tarafından yoğun ilgi gösterilen spor okullarında kick boks, basketbol, voleybol, masa tenisi ve atletizm branşlara eğitimler verildi. Alanında uzman eğiticiler tarafından verilen kurslarda çocuklar, hem spor bilincini kavradı hem de profesyonel anlamda spor tekniklerini öğrendi.

Bu kapsamda Haliliye Belediyesi Sabiha Özlek Spor Salonu’nda çalışan 80 kadar çocuk, profesyonel basketbol eğitimi alıyor. İlk defa basketbolla Haliliye Belediyesi’nde tanışan çocuklar, başarılarıyla da göz dolduruyor. Basketbol Yerel Ligi’nde genç erkek kategorisinde de şampiyonluğu elde etmişti. Spor İşleri Müdürlüğü, Yaz Spor Okullarıyla ilgili de çalışmalarını sürdürüyor. Spor İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Haliliye Belediyesinin spor okullarıyla ilgili bilgi almak isteyenlerin 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattı’na başvurması gerektiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195