Title of a News Article

İtalya'da gururumuz oldular...

.

İtalya'da gururumuz oldular...
banner206
İtalya'nın Napoli kentinde düzenlenen On Hair Milan Edition saç tasarımı festivaline Türk temsilciler damga vurdu.

CMC Cat Türkiye Milli Takımı, festivalde 3. olarak yurda döndü. Türkiye'nin seçilmiş en iyi kuaförlerinden oluşan 6 kişilik ekipte yer alan Şanlıurfalı’nın gururu olan Usta Kuaför Ahmet Aslan, hem memleketini hem de Türkiye’yi temsil etti.

Dünya genelinde 28 ülkenin katıldığı ve 23-24 Ekim tarihleri arasında düzenlenen iki günlük festivale Türk temsilciler yoğun ilgi gördü.

Festival kapsamında düzenlenen yarışmada, dünyaca ünlü kuaförler birbirleriyle yarıştı. Yarışmada CMC Cat Türkiye ekibi 3. Olurken ekipten Ahmet Aslan ve arkadaşları tasarladıkları saç şekilleriyle festivale damga vurdu.

Şanlıurfa’nın gururu olan temsilcimiz usta ellerin sahibi Ahmet Aslan, yaptığı açıklamasında"kendi adına önemli bir yarışma olduğunu belirterek, CMC Cat Başkanı Mustafa Ceylan önderliğinde çok sağlam hazırlandık. Başarımızda katkıları büyük, Kendisine ve kıymetli eşleri Stil danışmanımız Türkan Ceylan'a çok teşekkür ediyorum.

CMC CAT Türkiye başkanı Mustafa Ceylan ise, "İtalya'daki yarışmada yine Türk kuaförler damgasını vurdu. Takımımı tebrik ediyorum" dedi.





Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2016, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195