Title of a News Article

2 şube ile hizmete girdi...

2 şube ile hizmete girdi...
banner206
Şanlıurfa'da son yıllarda yoğun talep gören kreş ve ana okulları projelerine bir yenisi daha eklendi. 2 kadın girişimcinin hizmete koyduğu Renkler Şatosu Kreş ve Anaokulu, modern ve güler yüzüyle hizmete girdi...

2 şube ile hizmet vermeye başlayan Renkler Şatosu Kreş ve Anaokulu'nun merkez şubesi Haliliye ilçesi eski OSM arkası İmambakır mahallesinde, bir diğer şubesi ise Karaköprü ilçesi diş hastanesi yanında.

2-6 yaş arası kreş ve anaokulu eğitimi veren Renkler Şatosu'nun mimarları Berivan Hülagü (Merkez Şube) ve Saliha Çağlayan (Karaköprü şube) birlikten kuvvet doğar düşüncesiyle el ele vererek bu kreşi açtıklarını belirttiler. Sağlıklı, hijyenik ve en önemlisi eğitimin alındığı en  verimli yaşları kapsayan kreş ve anaokulu dönemlerini düşünürek böyle bir projeye imza attıklarını belirten cesur girişimci iş kadınları Berivan Hülagü ve Saliha Çağlayan, yeni mekanlarına ailelerini davet ederek güven ve huzur içerisinde çocuklarını bizlere emanet edebilirler sözü verdiler. 

Yoğun talep gören ve çocukların rüyalarının gerçekleştiği Renkler Şatosu, bugünlerde çok konuşulan mekanlardan birisi oldu.






Güncelleme Tarihi: 31 Ağustos 2018, 11:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
urfalı
urfalı - 6 yıl Önce

Hayırlı olsun memleketimize..

SIRADAKİ HABER

banner195