Title of a News Article

77 Bin öğrenciye sınav projesi

.

77 Bin öğrenciye sınav projesi
banner206

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, 13 ilçede 77 bin öğrenciyi kapsayan deneme sınavı düzenleme projesinin masraflarını karşılamak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Başkan Demirkol, gençlerin bilgi ile donatılması için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İl genelinde eğitim seviyesini yükseltmek ve TEOG ile LYS’ye girecek öğrencilerin sınav becerisini yükseltmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. İl genelinde; 7 ve 11. Sınıflardaki 77 bin öğrencinin katılacağı iki adet deneme sınavı basım işi Haliliye Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek. Haliliye Belediye Başkanlığında düzenlenen imza törenine Başkan Fevzi Demirkol ve İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci katıldı.

 

BAŞKAN DEMİRKOL: AMACIMIZ GENÇLERİMİZİN BİLGİYLE DONATILMASI

Protokolün imzalanmasının ardından proje ile ilgili konuşan Başkan Demirkol, projenin Şanlıurfa’nın 13 ilçesinde 77 Bin öğrenciyi kapsadığını hatırlattı.  13 ilçesinde 77 Bin öğrencinin katılacağı deneme sınavlarının basım işlerinin masrafı olan 76 bin lirayı Haliliye Belediyesi olarak üstlendiklerini anlatan Başkan Demirkol,  yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Bizim bu olaya bakışımız şu; gençlerimiz bizim geleceğimiz. Gençlerimiz bizim istikbalimiz. Gençlerimiz hem bölgemizin, hem ülkemizin hem de mazlum milletlerin, hem ümmetin geleceği. O bakımdan bu gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için bilgiyle donatılmaları için, İl milli Eğitim Müdürlüğümüzün tüm öğretmenlerinin çabalarına maddi açıdan katkıda bulunduk. 13 ilçemizde eğitim seviyesinin yükselmesine bir nebze de katkımız olsa biz Haliliye Belediyesi olarak bundan mutluluk duyacağız: çağımız bilgi çağı. Bilgi çağında bizim ve ülkemizin geleceği olan gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi, milli manevi değerlerle donatılması da devletimizin bekası açısından çok önemli. Ben teşrifleri için İl milli Eğitim Müdürümüz Metin İlci Bey’in şahsında tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Halisane gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kendilerinden gençlik adına minnettar olduğumuzu arz ediyorum. İnşallah gelecekte bu gençlerimiz ülkemizi ve Şanlıurfa’mızı teknik ve bilgi açısından en iyi seviyeye getireceklerdir.”

 

13 İLÇEDE 77 BİN ÖĞRENCİ SINAV HEYECANINI YENECEK

Deneme sınavının 7. Ve 11. Sınıfları kapsadığını hatırlatan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise, “7. ve 11. Sınıflarımıza deneme sınavı yapmak üzere bir protokol imzalamış bulunuyoruz. Ben Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol’a şükranlarımı teşekkürlerimi bildirmek istiyorum. Öğrencilerimiz adına gerçekten hayırlı güzel bir çalışma olacak. Bu deneme sınavları ile öğrencilerimiz daha çok deneme sınavı yapıp bilgi ve başarılarını arttırmaya yönelik bir çaba içerisine girmiş olacaklardır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2016, 11:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142