Title of a News Article

Aile bağları kurulacak

Aile bağları kurulacak
banner206
 Sosyal Belediyecilik hizmetleri kapsamında aile bağlarını güçlendirmek için başlatılan 'Anne Kız El Ele' projesi kapsamında Bozova Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine yönelik eğitim semineri düzenlendi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ile Harran Üniversitesi'nin ortaklaşa olarak düzenlendiği 'Eğitimde Anne Kız El Ele' projesi ile 'Büyükşehir'le Değişime Hazır mısın' projesi devam ediyor. 

Sürdürülen çalışmalar kapsamında gençlerin aile bağlarını güçlendirmek adına kadın, aile sağlığı, kadın hakları, dini eğitim konularında uzmanlar tarafından eğitim semineri düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği seminere Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin eşi Sema Çiftçi, Bozova İlçe Kaymakamı Zekeriya Göker'in eşi Süheyla Göker, Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Esra Siverekli, Tıp Fakültesi Aile Hekimliği Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dursun Çadırcı, Sosyolog Fatma Gümüş ve İl Müftülüğünden Vaize Esme Özdemir katıldı. 

Sema Çiftçi, "Eğitime Katkı Sağlıyoruz"

Kız çocuklarının eğitimlerine önem verdiklerini belirten Sema Çiftçi, "Gençlerimiz geleceğimizdir. Çocuklarımıza iyi bir eğitim alarak yarınlara hazırlanması bizler için önemlidir. Büyükşehir Belediyesi olarak eğitime katkıda bulunmak için elimizden gelen tüm özveriyi sergiliyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2018, 14:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142