Title of a News Article

Almanya çıkarmasına hazırlanıyorlar

.

Almanya çıkarmasına hazırlanıyorlar
banner206
- Şanlıurfa'da 45 lise öğrencisi Leonardo da Vinci programı kapsamında Almanya’da yapılacak olan uygulamalara katılma hakkı kazandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nın Leonardo da Vinci programı kapsamında Şanlıurfa GAP Endüstri Meslek Lisesi ve Şanlıurfa Merkez Endüstri Meslek Lisesi’nin ortaklaşa hazırladığı 'Otomasyon Sistemlerinde Akredite Elaman Yetiştirme' projesi ile 45 öğrenci Almanya’da yapılacak olan uygulamalara katılma hakkı kazandı. AvrupaKomisyonu’ndan sağlanan hibe ile yürütülen proje kapsamında öğrenciler 16-29 Mart 2014 tarihleri arasında Almanya’da yapılacak çalışma programına katılacaklar. 16 Mart Pazar günü yola çıkacak olan öğrenciler, öğretmenleri mazeretinde İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdülkerim Yavuz ve Mehmet Ercan’ı ziyaret ederek, proje hakkında bilgi verdiler.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Abdulkerim Yavuz, "Ülkemizi Almanya’da temsil edecek olan meslek liselerimizin başarılı öğrencileri Avrupa ülkelerinde eğitim sistemleri, çalışma şartları ve uygulanma şartlarını yerinde görecekler. Yeni bilgiler edinerek, bakış açıları daha da geniş olacaktır. Bizim geleceğimiz olan gençlerimiz kendi kültürleriyle yabancı ülkelerin kültürlerini pekiştirme ortamı bularak, ufuklarını genişleteceklerdir" dedi

Yavuz, Almanya'da ülkeyi ve Şanlıurfa'yı temsil edeceğini belirttiği öğrencilere başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2014, 01:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195