Title of a News Article

Ankara'da bir ilk gerçekleşti

Ankara'da bir ilk gerçekleşti
banner206

Emekli korgeneral Kemal Alataş'ın başkanlığında yeninden yapılanmaya gidilen Şanlıurfa Vakfı etkinliklerini sürdürüyor.

Şanlıurfa Vakfı olarak daha önce duyurduğu gibi 15 Şubat 2020 günü 58 Şanlıurfalı öğrencileri  Vakfa davet ederek bir araya getirdi. Şanlıurfa Vakfı yöneticileri ve öğrenciler  Şanlıurfa eski Milletvekili   hayırsever İş adamı  Mehmet Güneş'in verdiği yemekte bir araya geldiler.

İkram edilen Yemekten sonra Vakfın  kurucu üyelerinden  İsmail Benek tarafından Vakıf Merkezinde "Kariyer planlaması" hakkında konferans verildi. Öğrencilere gelecek planlaması ile ilgili bilgi paylaşımı yapıldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.Öğrenciler, bu tarz etkinliklerden son derece memnun olduklarını ifade ederek devamını talep ettiler.

Ankara Şanlıurfa  Vakfı Genel Başkanı E.Korgeneral M Kemal ALATAŞ program bitiminde bir konuşma yaparak iş adamı Mehmet Güneş'e eğitimcilere ve katılımcılara  teşekkür ederek öğrencilere ise başarılar diledi ve öğrencilere ilk bursları imza karşılığı elden teslim edildi.

Vakıf tarafından burs alan  58  öğrenciye 21 Şubat 2020 Cuma günü Bağlıca ANZELHA’da yapılacak olan sıra gecesi için hem servis ayarlandı, hem de 75 TL değerinde geceye katılım bileti hediye edildi.

Planlanan etkinlik sıcak bir aile ortamında toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2020, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195