Title of a News Article

Atom karınca gibi çalışıyorlar...

Atom karınca gibi çalışıyorlar...
banner206

Covid19 salgını nedeniyle bir yıla aşkındır öğrencilerden uzak kalan bazı öğretmenler, okulların tam anlamıyla açılmasını dört gözle beklerken boşta durmuyorlar.

Dünyayı etkisi altına alan ve halen etkisini sürdüren koronavirüs salgını hayatı tam anlamıyla felç etmiş durumda. Hayatın her alanını fazlasıyla etkileyen virüs, birçok noktayı kapattı. Bu durumdan en çok zararı görenlerde okul öğrencileri.

Şanlıurfa'da, bazı öğretmenler okulların tam anlamıyla açılmasını dört gözle bekliyorlar. Eyyübiye ilçesinde bulunan Hacı Bayram İlk Okulu Müdürü Ahmet Alakuş ve öğretmenleri öyle bir hazırlık içerisindeler ki, öğrencilere büyük bir süpriz yapma gayretindeler. Müdüründen öğretmenine, memurundan hademesine kadar okul içerisinde ve dışında hummalı bir çalışma sergileyen ekip baştan aşağı yenilik içerisindeler.

Okul dış duvarları, sınıf için duvarları, koridor, oturma alanları... deyim yerindeyse her yer baştan aşağı yenileniyor.

Okulda Müdürü, öğretmenleri ve çalışanların göstermiş olduğu bu gayret gerçekten de takdire şayan. Sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntüler büyük beğeni ve alkış aldığı gözlemlendi.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2021, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195