Title of a News Article

Başkan Bayık'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Bayık'a Teşekkür Ziyareti

Başkan Bayık'a Teşekkür Ziyareti
banner206

Geçtiğimiz günlerde ilk kez Hilvan'da düzenlenen ve Şanlıurfa genelinde İmam Hatip Okullarının katıldığı "Kuran'ın Genç Muhafızları ve Genç Bilal'ler" Kuran ve Ezan okuma yarışmasının sponsorluğunu üstlenen Hilvan Belediyesi'ni ziyaret eden İmam Hatipliler  Başkan Bayık'a teşekkür etti.

 

Dereceye girenlerin altınla ödüllendirildiği yarışmada sponsor olan Hilvan Belediyesini öğrencilerle birlikte ziyaret eden Hilvan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet Aslan, eğitime verdiği desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'a teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

Düzenlenen yarışmanın ilk defa Hilvan'da yapılmasının gurur verici olduğunu ifade eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık,

"Hilvan ve diğer ilçelerimizdeki İmam hatip okulları arasında düzenlenen Kuran ve Ezan okuma yarışması maneviyatımıza ayrı bir değer katmıştır. Böyle bir yarışmanın ilk defa Hilvan'da yapılmasını sağlayan Milli Eğitim ve İmam Hatip Okulu Müdürlerine çok teşekkür ediyorum. Bugün olduğu gibi her zaman eğitimin ve eğitimcilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz' dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2017, 17:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yaşasın BaşkanVekil
Yaşasın BaşkanVekil - 7 yıl Önce

Öyle belli ki Urfastar en çok bağışı Başkan Bayık ile Vekil Cevheri yapmış.

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142