Title of a News Article

Başkan Bayık, Açılışta Konuştu

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 akademik yılının açılışını yaptı.

Başkan Bayık, Açılışta Konuştu
banner206

 

Harran Üniversitesi Hilvan Meslek Yüksek Okulu 2017-2018 akademik yılının açılışını yaptı.

 

Hilvan Meslek Yüksek Okulu konferans salonunda düzenlenen açılış programına Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bürhan Akpınar, Hilvan MYO Müdürü Ahmet Oymak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Abdurrahman Açıkgöz, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, Hastane Müdürü Mustafa karcı, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

Akademik yılı açılışında konuşan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, Hilvan Meslek Yüksek Okulu'nun bölgede en etkin ve en gözde okul olduğunu söyledi.

 

Bayık, yaptığı konuşmasında;

" Daha önce iki bölüm ile akaemik eğitim veren Hilvan Meslek Yüksek Okulu, bugün yaklaşık 500 öğrenciye ulaşmış bir rakamla 4 bölüm altında eğitim veriyor. Yapılan son yerleştirmelerde en çok tercih edilen Hilvan Meslek Yüksek Okulu, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında açılacak olan 2 bölümle blgenin en cazip okulu haline geleceğine inanıyorum. Bu durum, hem öğrencilerimiz için hem de Hilvana için büyük bir şans demektir" dedi.

Öğrencilere gördükleri akademik eğitimin dışında da kendilerini farklı alanlarda geliştirmesi tavsiyesinde bulunan Bayık " Kendinizi mutlaka kişisel ve farklı alanlarda geliştirin. Bugün akademik bir diploma sahibi olmak yetmeyebilir" şeklinde konuştu.

 

 

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2017, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195