Title of a News Article

Başkan Yılmaz Muhtarları unutmadı...

.

Başkan Yılmaz Muhtarları unutmadı...
banner206
 Başkan Yılmaz muhtarlarla yemekte bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla merkez mahalle muhtarlarıyla yemekte bir araya geldi.

Merkez mahalle muhtarlarıyla Tarihi Paşa Konağı Sosyal Tesislerinde bir araya gelen Başkan Yılmaz, muhtarların demokrasinin vazgeçilmez temel taşlarından olduğunu vurgulayarak, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı. Yılmaz, “Davetimizi icabet eden tüm merkez muhtarlarına teşekkür ediyorum. Siverek hepimizin, çoğu zaman mahallelilerdeki vatandaşlarımız, kardeşlerimiz belki bize ulaşmıyor olabilirler, ama size çok daha rahat ulaşabiliyorlar ve siz onlarla her gün yüz yüze kalıyorsunuz. Ebetteki yönettiğiniz mahallelerde çeşitli sıkıntılar, çeşitli sorunlarla karşılaşıyorsunuz ve sizde bu sorunları bize iletiyorsunuz. Hepimiz beraber işbirliğiyle bu sorunların bir kenarından tutup ötesinden gelmeye çalışmalıyız” dedi.

İlçede devam alt ve üst yapı çalışmaları hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Yılmaz; “Sizler merkez mahalle muhtarları olarak ilçenin şantiyeye döndüğüne şahitlik ettiniz. Temel hedefimiz 2017’nin Haziran ayı geldiğinde bu sorunların yüzde 90’ınını bitirmek olacak. Örneğin ilçe genelinde yapılan altyapı çalışmalarının yüzde 76’sı bitmiş durumda” diye konuştu.

Fırat nehrinde getirilecek içme suyu çalışmalarına başlandığını belirten Yılmaz, “Şuanda suyun depolanacağı, depoların yapımına başlandı” ifadelerini kullandı.

Yemeğe katılan muhtarlar, Başkan Yılmaz’a mahallelerinde bulunan sorunları dile getirerek, çözüm önerileri sundu. Yemeğin ardından Başkan Yılmaz ve muhtarlar hatıra fotoğrafı çekti.

Güncelleme Tarihi: 19 Ekim 2016, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142