Title of a News Article

Baydilli: Eğitime önem veriyoruz (video)

Şanlıurfa’nın Merkez Karaköprü ilçesine bağlı taşımalı eğitimin yapıldığı okullar arasında yılsonu etkinliği düzenlendi. Etkinlikte konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü Belediyesi olarak eğitime her zaman önem verdiklerini söyledi.

Karaköprü Belediyesi ve Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla, ilçeye bağlı toplu taşımalı eğitimin yapıldığı Geçit mahallesinde, 8 Kırsal mahalle okulunun katılımıyla yılsonu etkinliği düzenlendi.

Geçit Kırsal Mahallesinin ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Murat Yanmaz, Veliler, Öğretmenler ve Öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte konuşan Karaköprü İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Murat Yanmaz, “Karaköprü Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızla birlikte kırsal mahalledeki okullarımızı ziyaret ediyoruz. Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli eğitime çok önem veriyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyesi olarak eğitime her zaman önem verdiklerini ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli “Eğitim ve öğretim bizim bu hayatta vazgeçilmezimiz. Bizler öğrendikçe, öğrettikçe hayatın anlamının ne olduğunu öğrenir, ona göre kendimize yol çizer, vatana millete faydalı birer birey oluruz. Eğitim önce aileden alınır. Aileden sonra öğretmeninden alır. Öğretmenlerimiz öğrenciyi en iyi şekilde yetiştirmek için bulunduğu okulu bir aile ortamına çevirmesi gerekir.  Bugün gördüğüm ortama bakarsak burada bir aile ortamı oluşturulmuş. Yapılan yarışmalarla bir aile ortamı oluşturulmuş. Yarışmalara taşımalı eğitimi yapan değerli servis şoförlerimizde dahil edilmişler. Şoför arkadaşlarla, öğretmenlerle, okul müdürümüzle, velilerle birlikte bir dayanışmanın karşılığıdır. Bu dayanışma ile birlikte burada eğitim alan öğrenciler hedefine daha iyi bir şekilde ulaşır” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladığı program davetliler tarafından büyük alkış alırken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, okullar arasında düzenlenen ve servis şoförlerinin de boy gösterdiği yarışmalarda dereceye girenlere plaketler ve çeşitli hediyeler verdi.

Öte yandan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Milli Eğitim Müdürü H. Murat Yanmaz ile birlikte, okul öğrencilerinin el becerisi ile yapılan serginin açılışını gerçekleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2017, 16:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Urfa merkez ve ilçelerinde yaşayan savaş mağduru kadınlara çocuklara yardımcı olanlira el uzatanlara tesekkurler

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142