Title of a News Article

Böyle Doktorlarda var...

Böyle Doktorlarda var...
banner206

 Şanlıurfalı eğitim gönüllüsü emekli doktor Saadet Özdemir, Şanlıurfa’nın eğitim altyapısına katkı sunmak amacıyla ikinci kez 500 bin TL bağışta bulundu. Dr. Özdemir'in kira oturduğu öğrenildi.

Daha önce de eğitime yaptığı maddi katkılarıyla gündeme gelen emekli Dr. Saadet Özdemir ile Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında düzenlenen bağış protokolüne, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve  İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan imza attı.

Eğitim gönüllüsü Dr. Saadet Özdemir’i makamında kabul eden Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Şanlıurfa’nın eğitimdeki fiziki altyapısını 2019 yılına kadar sorunsuz hale getirmeyi amaçladıklarını ve bunun için maddi durumu iyi olan tüm Şanlıurfalıların elini taşın altına koyması çağrısına destek veren ilk isim olan Dr. Saadet Özdemir’e teşekkür etti. Bu örnek davranışından dolayı Dr. Saadet Özdemir’in adı, Karaköprü ilçesi Batıkent mahallesinde yapılan bir okula verildi.

İstanbul’da yaşayan Dr. Saadet Özdemir, eğitime katkı sağlamanın tarif edilemez bir duygu olduğunu belirterek, hayatı boyunca eğitime imkânı nispetinde katkıda bulunmaya çalıştığını belirterek, “İmkânı olan herkesin kendi memleketinde eğitime katkı sunmasını bekliyorum” diye konuştu.

Doktorluğun yanı sıra iktisat eğitimi alan ve yazarlıkla uğraşan Özdemir, iki yıl önce de Şanlıurfa’da eğitime 500 bin TL bağışta bulunmuş, bu bağışıyla babası Hacı Abdurrahman Özdemir’in adını bir okula vererek yaşatmıştı.

Toplamda Şanlıurfa eğitimi için 1 Milyon TL bağışta bulunan Dr. Özdemir'in kirada oturduğu öğrenildi. 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2017, 14:18
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERÇEK
GERÇEK - 6 yıl Önce

ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

imam hatip
imam hatip - 6 yıl Önce

yapılan yardım ile umarım imam hatip okulu yapılmaz.Her yer imam hatip okulu

SIRADAKİ HABER

banner195

banner142