Title of a News Article

Celal Çiftçi ilk mezunlarını verdi

Celal Çiftçi ilk mezunlarını verdi
banner206
 2013 yılında eğitim hayatına “merhaba” diyerek Şanlıurfa eğitimde kendine fark yaratmayı ilke edinen ettiren Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık ve Mesleki Teknik Lisesi ilk mezunlarını vermenin heyecanını ve gururunu yaşadı. 86 öğrencisini mezun ederek geleceğin sağlıkçılarını yetiştiren Özel Celal Çiftçi ASML öğrencilerine ve velilerine de görkemli bir gece yaşattı. Urfa City AVM Konferans Salonu’nda düzenlenen mezuniyet gecesine katılım hayli fazla oldu. Öğrenci ve velilerin yanı sıra Karaköprü Belediyesi Başkan Vekili Bekir Sıtkı Akyol, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Canbek, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şube Müdürlerinden Murat Canbek, Şanlıurfa Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Murat Kartal’da gece de öğrencileri yalnız bırakmadı.

DİLEK ÇİFTÇİ HEM AĞLADI HEM AĞLATTI

Şanlıurfa Olay Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık ve Mesleki Teknik Lisesi genel Koordinatörü Dilek Çiftçi yaptığı açılış konuşmasında gözyaşlarına hâkim olamadı. Öğrencilerinden ayrılmanın zor olduğunu ve 4 yıl boyunca birlikte öğrencileriyle aile olduklarını ifade eden Dilek Çiftçi, yaptığı konuşma da hem ağladı hem de salondakileri ağlattı. Öğrencilerinden ayrılmasının kendisi için zor olduğunu dile getiren Çiftçi, mezun olan öğrencilerine de bundan sonraki eğitim hayatlarında ve özel hayatlarında da başarılar diledi. Dilek Çiftçi’nin konuşmaları sırasında salondaki öğrenciler sık sık Çiftçi’ye slogan atarak sevgilerini dile getirdiler.

BABA ŞİİRİ SALONU HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLATTI

Okulda şiir yarışmasında birinci olan bir kız öğrenci gecede özel olarak şiir okudu. Öğrencinin okuduğu “Baba” salonda ve sahnede duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. Öğrenci şiiri okurken gözleri doldu, hemen akabinde de salondakiler gözyaşı dökmeye ve hüngür hüngür ağlamaya başladı. 7’den 70’e herkesin gözlerinin yaşarmasına sebep olan kız öğrenci şiirin sonunda da salondan büyük alkış aldı.

BAŞKAN KARTAL’A SLOGANLAR ATILDI

Gecenin sonunda ödül törenine geçildi. Bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencileri katılım belgelerini ve plaketlerini takdim etmek üzere Şanlıurfa Esnaf veSanatkârlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifleri Bölge Birliği Murat Kartal sahneye davet edildi. Kartal ise ödül vermeden önce gecenin anlam ve önemine uygun bir konuşma yaptı. Konuşmasında mizahsal bir dille, “Bir gün herkes Karaköprü’lü olacak dedik ve herkes oldu” diyerek salondakileri güldürdü. Kartal’ın konuşmasının sonunda ise öğrenciler, “Büyük Başkan Mehmet Kartal” sloganları atarak başkana olan sevgilerini dile getirdi. Başkan Kartal mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyerek, Celal Çiftçi’ye de yetiştirdiği öğrenciler için de teşekkür etmeyi unutmadı.

ÖĞRETMENLER UNUTULMADI…

Gecenin sonunda Özel Celal Çiftçi Anadolu Sağlık ve Mesleki Teknik Lisesi Yönetim Kurulu Başkanı Celal Çiftçi vefakâr öğretmenlerini de unutmadı. Öğretmenlerin hepsini sahneye davet eden Başkan Celal Çiftçi, öğretmenlere yetiştirdikleri öğrenciler için teşekkür ederken, hepsini ayrı ayrı plaket ve teşekkür belgesi verdi.Gece bayrak ve flama devir teslimi ile devam ederken, Celal Çiftçi ASML’de gelenek haline gelen okul birincilerinin kütüğe isimlerini çaktı.Gece sonunda öğrenciler kep atarken, aileleriyle de hatıra fotoğrafçı çektirerek geceyi ölümsüzleştirdi. Celal Çiftçi ASML Yönetim Kurulu Başkanı geceye katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 17:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142