Title of a News Article

Çocukları mutlu eden idareci...

Çocukları mutlu eden idareci...
banner206
 Bozova İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanı Zekeriya Göker, ilçede Kuran kursuna giderek başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. 

İlçe Müftülüğü tarafından Ulu camide ku-ran kursuna gelen ve burada Kur-an'ı kerimi öğrenen öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Göker, çocuklara çeşitli hediyeler verdi ve onlarla zaman geçirdi. Kur-an kursuna gelen öğrenciler Kaymakam ve Belediye Başkan vekili Göker'e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

Yaz Kur'an kurslarının çocuklarımızın tatil dönemini değerlendirebileceği en iyi imkan olduğunu bu kurslar sayesinde çocuklarımızın, temel dini bilgileri, ahlaki değerleri öğreneceğini belirten GÖKER ; Yavrularımız buralarda, Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ile tanışacaklar, onu okumayı öğrenecekler ve tertemiz kalplerini Kur’an ile koruyacaklar.  Ya z Kur’an Kurslarının  çocukların, camiyle, mihrapla, cemaatle, imamla, müezzinle tanışacakları; birliği, beraberliği, yardımlaşmayı, kardeşliği, saygıyı, sevgiyi, dürüstlüğü, paylaşma ve dayanışma ahlakını yaşayacakları yerler olduğunu belirtti.  

Ayrıca Göker, bu sene ilçemizde Kur’an kurslarına talebin fazla olması nedeni ile ilçemizdeki tüm okullarımızı ilçe müftülüğünün kullanımına açarak buralarda  da yaz Kur’an  kurslarının verilmesi sağlandığını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2018, 15:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142