Title of a News Article

'Çocuklarımızla gurur duyduk'

'Çocuklarımızla gurur duyduk'
banner206
 Türk ve dünya edebiyatının önemli isimlerinden Aziz Nesin’in yazdığı “Pırtlatan Bal” isimli tiyatro oyununu sahneleyen TED Şanlıurfa Koleji öğrencileri, performanslarıyla göz doldurdu. 

Henüz bu yıl eğitim-öğretime açılmasına rağmen, kısa sürede hem akademik eğitim hem de sanat ve sporda önemli başarılar elde eden TED Şanlıurfa Kolejinde öğrenciler, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına veda ederken güzel bir yılsonu etkinliği hazırladı. Okulun tiyatro grubunda yer alan öğrenciler, velilerin de yoğun ilgi gösterdiği gecede, ünlü edebiyatçı Aziz Nesin’in çocuk klasikleri arasında yer alan “Pırtlatan Bal” isimli eserini başarıyla sahneledi. Oyunu izleyenler, öğrencileri uzun süre alkış yağmuruna tuttu.

 

“ÇOCUKLARIMIZLA GURUR DUYDUK”

TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat, öğrencilerin, sene başından bu yana verdikleri emeğin karşılığını bugün alkışlarla aldığını belirterek, “Çok güzel bir akşamdı. Çocuklarımız, sene başından itibaren bu oyunu sergilemek için çalıştılar, ter döktüler. Ders saatleri çıkışında, haftada 2-3 gün okulda çalışarak bu oyuna hazırlandılar. Ne mutlu ki velilerimiz de etkinliğimize yoğun bir katılım gösterdi. Salonumuz doluydu ve çocuklarımız bir yılın emeğini sahneleme fırsatı buldular. Gurur duyduk, onur duyduk” dedi. 

 

“SANATSAL FAALİYETLER DEVAM EDECEK”

Sene başında koydukları hedefleri öğrencilerin bir bir gerçekleştirdiğini ifade eden Şamat, şöyle devam etti:

“Çocuklarımız; sanatta, sporda, akademik olarak yabancı dilde kendilerine verilen fırsatları en iyi şekilde değerlendirerek, bizleri gururlandırıyorlar. Bu akşam da çok güzel bir oyun sergilediler. Müzikal tadında, keyifle izlediğimiz bir oyun oldu. Ben başta drama hocamız olmak üzere bütün öğrencilerimize; seste, müzikte, dekorasyonun hazırlanmasında emeği geçen bütün personelimize teşekkür ediyorum. Buraya katılan velilerimize de ‘ayaklarına sağlık’ diyorum. İnşallah TED Şanlıurfa Kolejinde, çocukların zihinlerinin teneffüse çıkacağı bu tür sanatsal faaliyetlere devam edeceğiz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142