Title of a News Article

Demirkol’dan gençlere “altın” öğütler

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Kariyer Günleri programı kapsamında Osmangazi Anadolu Lisesi öğrencilerle bir araya gelerek, tecrübelerini paylaşıp hayata dair öğütler verdi.

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna’nın öncülüğünde düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında Başkan Fevzi Demirkol, Osmangazi Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Okul Müdürü Mehmet İğrek’in de bulunduğu programda Başkan Demirkol, öğrencilere tecrübelerinden ve okul yıllarındaki hayatından bahsetti. Öğrencilere okumanın ve anlayarak çalışmanın ne kadar önemli olduğunu ifade eden Başkan Demirkol, Haliliye Belediyesi olarak gençlere yaptıkları çalışmalara da konuşmasında yer verdi.

Haliliye Belediyespor’un başarıları üzerinden, istenildiği taktirde insanın her şeyi başarabileceği mesajını veren Başkan Demirkol, gençliğin Çanakkale’deki, Kut’ül Amare’deki zor şartlar altında zafer kazanan ecdadını tanıyıp onları örnek alması gerektiğini anlattı.

Gençliğin şanlı tarihini bilmesinin ne kadar önemli olduğunun da altını çizen Başkan Demirkol, öğrencilere Çanakkale destanının anlatıldığı “1915 Çanakkale” kitabı dağıttı.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2017, 11:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195