Title of a News Article

Destek verecekler...

Destek verecekler...
banner206

Harran Üniversitesi Genç Erdemliler Meclisi, dün Osmanbey Kampüsünde bir etkinlik düzenleyerek Üniversitenin kente sağlayacağı tüm çalışmalara destek vereceklerini belirttiler. 

Harran Üniversitesi öğrenci kulüpleri tanıtım günlerinde stand açan Harran Üniversitesi Genç Erdemliler Meclisi Hügem) kulübü #hügemiletanışıyoruz hastags'i adı altında yüzlerce tweet alarak gündem oluşturdu.

Standı ziyâret edenler arasında Türkiyedi'de ün yapmış bireysel gelişim uzmanı Nuran Zinzircioğlu da vardı. Hugem kulübü başkanı Zeynel Abidin Hündür, 300 den fazla aktif üyesiyle beraber üniversitedeki kulüp oluşumlarını tek çatı altında toplamak için elini taşın altına koyduğunu söyleyip bunun için elinden geleni yapıp şehrin karar alıcılarıyla en iyi şekilde iletişimi kurup üniversiteye ve şehire yararlı çalışmalar yapabileceğini söyledi bizler şehrin nabzı olan üniversitede yapacagimiz çalışmalarla şehire en iyi katkıyı sağlayabileceğimizi düşünüyorum' dedi. 

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik te kurulan standı ziyaret ederek gençleri yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı.

URFASTAR

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2019, 14:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195