Title of a News Article

Dev müzik korosu...

Dev müzik korosu...
banner206
 Akademik eğitimin yanı sıra sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktivitelerle öğrencileri geleceğe hazırlayan Erkan Kolejinde, “3. Geleneksel Yılsonu Konseri” düzenlendi. Öğrencilerin profesyonel sanatçıları aratmayan performansları izleyenlerden büyük alkış aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki konser, yoğun ilgi gördü. Müzik öğretmenleri ve İdari kadronun katkılarıyla gerçekleştirilen müzik ziyafetine; Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin Yüzçelik, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, Burak Hatipoğlu, öğretmenler ile çok sayıda veli katıldı. Davetlilerin bir bölümü, katılımın yoğun olması nedeniyle konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

Bu yıl 3.’sü gerçekleştirilen yılsonu konserine müzik öğretmenleri Tuğçe Özçimen ve Hikmet Çağlar Kötemen yönetiminde hazırlanan öğrenciler, cupsong (ritim bardak) gösterisi ile başlayan gecede; izleyenlere keman, gitar ve piyano resitali sundu. Rap korosu ve kızlar korosunun söylediği şarkılarla devam eden konserde sahne alan öğrenciler, sergiledikleri performanslarla büyük beğeni topladı. Konser, veli ve öğretmenlerin de sahneye çıkarak İzmir Marşı’nı büyük bir coşku içerisinde seslendirmeleriyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2017, 09:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 7 yıl Önce

Özel okulların yaygınlaşması sevindirici

SIRADAKİ HABER

banner195