Title of a News Article

Doğa Koleji’nin büyük başarısı…

.

Doğa Koleji’nin büyük başarısı…
banner206

Şanlıurfa Doğa Koleji, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye’nin gözde kolejlerinden biri olan Doğa Koleji’nde okuyan öğrenciler, YGS’de büyük başarıya imza attı.

Türkiye’de değişen eğitim sistemini yakından takip ederek Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına uygun bir eğitim sistemi sunan Doğa Koleji, sınavlarda elde ettiği başarı ile eğitim kalitesini ortaya koyuyor. Şanlıurfa Doğa Koleji, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında ilk 1000’de 5, ilk 2000’de 8, ilk 5000’de 21, ilk 10000’de 32 ve ilk 30000’de 48 derece başarı elde etti. Şanlıurfa Doğa Koleji, ayrıca YGS-5 puan türünde Türkiye 400’üncüsünü çıkardı.

 

Göçmez: Mutluyuz

 

Şanlıurfa Doğa Koleji Genel Müdürü Şehmus Göçmez, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında öğrencilerinin elde ettikleri başarıdan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

 

“Başarımızda özel eğitim metotları yatıyor”

Hemen hemen tüm sınavlarda öğrencilerinin büyük başarılara imza attığını vurgulayan Şanlıurfa Doğa Koleji Genel Müdürü Şehmus Göçmez, Doğa Koleji’nin akademik başarılarının ardında müfredata ek olarak uyguladığı özel eğitim metotlarının yattığını söyledi.  Sınavlara endekslenmeyen öğrencilerin başarıya giden yolda çözüm odaklı eğitim anlayışı ile ilerlediğini dile getiren Göçmez, “Kazanmak Değil Başarmak” sloganı ile öğrenim gören öğrenciler hem sınav stresi yaşamıyor hem de konu kavrama da detayları öğreniyor. Kendilerini yarış ortamından uzak tutan öğrenciler, bu nedenle kendilerini geleceğe hazırlayan sınavlarda büyük başarılar elde ediyor” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2016, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195