Title of a News Article

Eğitim semineri düzenlendi

Eğitim semineri düzenlendi
banner206
 Türk Eğitim Derneği (TED) Okulları’nın 16. Müdürler Toplantısı, TED Şanlıurfa Koleji’nin ev sahipliğinde başladı. TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu ve TED Genel Müdürü Sevinç Atabay’ın da katılımıyla 3 gün sürecek toplantıda geçtiğimiz yılın değerlendirmesi yapılarak, gelecek dönemin stratejisi belirlenecek.

Şanlıurfa Dedeman Otel’de gerçekleştirilen 16. Müdürler Toplantısı’na TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Genel Müdürü Sevinç Atabay ile Türkiye ve Kıbrıs’ta eğitim veren TED okullarında görevli 38 okul müdürü katılıyor.

Toplantıda, 2016-2017 eğitim öğretim döneminin genel değerlendirmesi yapılarak, 2017-2018 eğitim öğretim dönemi stratejisi belirlenecek.

TED Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, toplantıyı her yıl farklı bir ilde düzenlediklerini belirterek, “Bu yıl Şanlıurfa’da bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Pehlivanoğlu, geleneksel müdürler toplantısında yıllık stratejiler ve eksikliklerin belirlendiğini, gelecek yıllarda neler yapılması gerektiğinin tartışıldığını söyledi.

Pehlivanoğlu, ülkenin genel eğitim politikaları üzerine görüşlerin de paylaşıldığı toplantıya katılan okul müdürlerinin, alınan kararları kendi okullarında uyguladıklarını dile getirdi.

Pehlivanoğlu, toplantıya katılan müdürlerin Peygamberler Şehri’ni tanıma ve insanlık tarihinin en eski yerleşim bölgesi olan Göbekli Tepe’yi gezme fırsatı bulacaklarını da kaydetti.

 EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME

16. Müdürler Toplantısı’nın ev sahipliğini üstlenen TED Şanlıurfa Koleji Müdürü Arif Kemal Şamat ise, TED üst yönetimi ve okul müdürlerini Şanlıurfa’da ağırlamanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Toplantıya Türkiye ve Kıbrıs dahil olmak üzere 38 TED okulunun müdürünün katıldığını belirten Şamat, “3 gün sürecek toplantıda eğitim çalışmalarımız ve müdürlerimize yönelik mesleki ve kişisel gelişim eğitim çalışmaları ve bilgilendirme toplantıları olacak” dedi.

Geçen eğitim döneminin değerlendirmesini yapacaklarını da belirten Şamat şunları söyledi;

“Genel Merkezden gelen uzmanlarımız ve okul müdürlerimizle okullarda yaptığımız çalışmaların yansımalarını paylaşacağız. Kısacası 1 yıllık çalışmalarımızı kendi aramızda değerlendirip, bu yıl yapacağımız çalışmaların alt yapısını hazırlayacağız.”

 URFAYI DA GEZECEKLER

Toplantının sadece eğitimle sınırlı olmadığını dile getiren Şamat, konuk okul müdürlerinin Şanlıurfa’yı tanıma imkanı bulacağını da kaydetti. Şamat, “Konuklarımızın çoğu Şanlıurfa’ya ilk kez geliyor. Eğitim çalışmalarından artan zamanlarda kentimizin tarihi ve turistik bölgelerine gezi düzenleyerek Şanlıurfa’mızı misafirlerimize tanıtacağız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142