Title of a News Article

Eğitimci Tosun'dan bayram mesajı...

Eğitimci Tosun'dan bayram mesajı...
banner206

Şanlıurfa'da, 2 yıldır eğitim öğretim alanında hizmet veren Yeni Ufuklar Koleji'nin Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tosun, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımlayarak İslam Aleminin bayramını kutladı.

'Sağlık koşullarına özen göstererek, sosyal mesafeyi koruyarak, nezih bir ortamda, sevdiklerinizle birlikte huzurlu,mutlu ve sağlıklı nice bayramlar dileyen Yeni Ufuklar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Tosun, mesajında şunları söyledi;

"Mübarek bir Kurban Bayramını daha idrak ediyoruz. Rabbim, nice güzel bayramlara bizleri kavuştursun. Son aylarda dünyayı kasıp kavuran covid19 salgını nedeniyle her sektör olduğu gibi eğitim alanında ciddi aksamalar meydana gelmiştir. Çocuklarımız okullarını, bizlerde onları özledik. İnşallah salgını hep birlikte atlatarak yeni eğitim öğretim yılında tekrar buluşup, sınıfları dolduracağız. Kurban Bayramının milletimize, ülkemize, İslam Alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyorum. Bu duygu düşüncelerle Urfalı hemşerilerim başta olmak üzere tüm İslam Aleminin mübarek Kurban bayramını kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2020, 16:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195