Title of a News Article

En renkli görüntüler Harran'da...

En renkli görüntüler Harran'da...
banner206

Türk ve Suriyeli çocuklar Harran Çocuk Üniversitesi’nde bir araya geldi
Harran Çocuk Üniversitesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Göçmen Bilgilendirme ve Koordinasyon Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen "Sosyal Uyum" etiketli "Çocuk Üniversitesi Atölyeleriyle Tanışıyorum" projesinde 100'ü Türk, 100'ü Suriyeli 200 çocuk, farklı atölyelerde hem öğrendi hem de eğlendi.


Harran Çocuk Üniversitesi bünyesinde bulunan 35 farklı okuldan/atölyeden ikisine katılan çocuklar, 4 gün boyunca Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'nde atölye çalışmaları gerçekleştirdiler. Yabancı Dil Atölyesi'nde Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin Koç; Sanat Atölyesi'nde ise Çocuk Üniversitesi Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Emine Teker ve Öğr. Gör. Necla Tosmur katılımcı çocuklarla hem eğlenip hem ürettiler.
"Sosyal Uyum" projeleri kapsamında gerçekleştirilen, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Göçmen Bilgilendirme ve Koordinasyon Merkezi destekli projeyle öğrenciler arasındaki kardeşlik ve paylaşma duygularının artırılması, iki ülke çocukları arasındaki uyumun daha da artması hedeflendi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142