Title of a News Article

Engellilerin Kur-an eğitimi göz doldurdu

Engellilerin Kur-an eğitimi göz doldurdu
banner206

il Müftüsü İhsan Açık Haliliye ilçe Müftülüğü'ne bağlı Şanlıurfa büyükşehir belediyesine ait engelli koordinasyon merkezinde bulunan kuran kursunu ziyaret etti.. Kuran Kursu Öğreticisi Zahide Polat il Müftüsü İhsan Açık'a bilgiler verdi.

Müftü Açık ve beraberindeki heyet Eğitim gören Engelli kursiyerlerden Kur'an-ı Kerim tilaveti, şiir ve ilahiler dinledi.

Kuran Kursunda kurs gören İşitme, bedensel ve zihinsel engelli öğrencilerle bir araya gelen Müftü Açık öğrencilerle sohbet edip tek tek ilgilenerek duygulu anlar yaşandı. Onların farklı dünyalarına ve gönüllerine girdi. Daha Sonra Öğrencilerle Birlikte Barış İçin Elini Uzat Panosuna Ellerini Boyayip Beyaz Panoya El Bastılar.

İl Müftüsü İhsan Açık Kuran-ı Kerim öğrenmenin engel olmadığını tüm insanların kul olduğunu ve yaradana karşı sorumluluğunun olduğunu söyledi. Engelli insanlarında Allah'a karşı sorumlulukları olduğunu söyleyerek, "Müslüman olan engelli insanlarda dinimizin şartlarını yapabildikleri çerçevede yerine getirmeleri gerekiyor. Kur'an kursumuzda bu anlamda dini eğitim almak ve Kur'an-ı Kerim'i öğrenmek isteyenlere eğitim veriliyor. . Engelli kursiyerlerimiz de bu alanda çok gayretliler ve hemen hepsi Kur'an-ı Kerim okumayı öğreniyor" diye konuştu.

Program Sonunda Öğrencilere Karnelerini Dağıtan Müftü Açık Öğrencilere Çeşitli Hediyeler Verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195

banner142