Title of a News Article

Erdoğan'ı heyecanlandıran Urfalılar

.

Erdoğan'ı heyecanlandıran Urfalılar
banner206
            Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, resmi programında olmamasına rağmen İçişleri Bakanı Efkan Ala ile birlikte Tozkoparandaki Polis Eğitim ve Kongre Merkezinde (POKEM) düzenlenen polis resepsiyonuna katıldı.

Polis Teşkilatının 169.kuruluş yıldönümü nedeniyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda hazırlanan pastayı kesen Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN, program bitiminde salondan çıkarken lobide kendisini bekleyen ve Şanlıurfa Yunus Emre İMKB İlkokulundan gelen öğrencilerle karşılaştı.

Şanlıurfa Haliliye Yunus Emre İlkokulu 3-J sınıfı öğrencileri İstanbul gezisi için konakladıkları Polisevinde, Başkan Recep Tayyip ERDOĞAN la karşılaşınca heyecanlandılar. Başbakana okullarının bizzat kendisinin açtığı ifade eden öğretmen Gülseren Hayoğlu ile öğrencileri ve kendilerine eşlik eden velilerle bir süre sohbet ederek, öğrencilere çeşitli hediyeler dağıttı. Başbakanımızın bu sürprizi karşısında öğrencilerimiz de getirdikleri hediyeleri Başbakana sundular.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirerek ve anı ölümsüzleştiren öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

                 

       

Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2014, 20:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner195